Tringa-verkko

Tringa-verkko on sähköpostitse toimiva keskustelulista. Se on tarkoitettu Tringan alueen lintuihin, lintuhavaintoihin ja -harrastukseen liittyvään keskusteluun. Verkko on ensisijaisesti tringalaisten kanava, mutta muutkin toki saavat liittyä sille. Tringa-verkossa on n. 1200 jäsentä.

Viestien lähettäminen

Tringa-verkon jäsenille tarkotetut viestit lähetetään osoitteeseen tringa-verkko@helsinki.fi

Tähän osoitteeseen lähetetyt viestit lähetetään edelleen kaikille verkon jäsenille. Älä liitä viesteihisi liitetiedostoja (esim. kuvia). Viestien koko on rajoitettu 20.000 merkkiin tietokonevirusten leviämisen estämiseksi (tämä ei kuitenkaan estä kaikkien virusten leviämistä, joten pidä virustorjuntaohjelmasi ajan tasalla!).

Älä lähetä em. osoitteeseen pyyntöjä listalle liittymisestä tai siitä eroamisesta, vaan lue allaoleva liittymisohje. Jotta Majordomo-ohjelma ymmärtäisi lähettämäsi liittymis- ja eroamisohjeet, säädä sähköpostiohjelmasi lähettämään viestit pelkkänä tekstinä (=plain text, ei HTML). GMailin selainkäyttöliittymässä “Plain text mode” löytyy oikean alakulman kolmesta pisteestä aukeavasta valikosta.

Katso myös suositus verkon käytöstä.

Verkkoon liittyminen

  • lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Majordomo@helsinki.fi
  • viestin otsikolla ei ole väliä
  • viestin ensimmäiselle riville kirjoita subscribe tringa-verkko

Pian saat tervetuloviestin. Tämän viestin alkuosa on englanninkielinen, mutta sen loppuosassa on ohjeita suomeksi.

Verkosta eroaminen

  • lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Majordomo@helsinki.fi
  • viestin otsikolla ei ole väliä
  • viestin ensimmäiselle riville kirjoita unsubscribe tringa-verkko

Jos et lue sähköpostejasi pitkään aikaan (esim. loman aikana), kannattaa verkosta väliaikaisesti erota. Myös tämä tapahtuu yllämainitulla tavalla. Kun palaat lomaltasi, voit liittyä uudelleen jäseneksi.

Verkkoon liittyminen/eroaminen toisesta osoitteesta

Jos haluat liittyä/erota verkosta eri osoitteella, kuin mistä lähetät liittymis/eroviestisi (esim. jos haluat katkaista postin tulon kotiosoitteeseesi työpaikkasi osoitteesta käsin), lähetä postia osoitteeseen owner-tringa-verkko(ät)helsinki.fi. Kerro viestissäsi että se koskaa Tringa-verkkoa sekä millä osoitteella haluat tringa-verkkoon liittyä/erota.

Ongelmatilanteet

Ongelmatilanteissa voit vapaasti lähettää kysymyksiä ym. osoitteeseen owner-tringa-verkko(ät)helsinki.fi

Punajalkahaukka
© Jari Kostet

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email