Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelua

Monen tringalaisen lintuharrastus on alkanut lintu- tai luontokerhossa ja aika moni nykyinen Tringan aktiivi on entinen nuorisojaoston jäsen. Tulevana keskiviikkona kokoonnutaan BirdLifen toimistolla Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelun merkeissä.

pihabongaus-6.jpg

Tapaaminen on myös Tringan lasten ja nuorten toimikunnan perustamiskokous, jossa linjataan toimikunnan tehtäviä ja vuoden 2016 toimintasuunnitelmaa. Jos sinulla on ideoita lasten ja nuorten lintuharrastuksen edistämiseksi tai haluat olla mukana siirtämässä lintuharrastusta seuraaville sukupolville, tervetuloa mukaan! Mikään eturivin ornitologi tai konkari-hallituslainen ei tarvitse olla, kiinnostus lintuja ja lasten/nuorten toimintaa kohtaan riittää.

Katso lisätiedot tapahtumakalenterista: http://www.tringa.fi/events/tringan-lasten-ja-nuorten-toiminnan-suunnittelukokous/

 

 

Nuorten linturyhmä aloittaa toimintansa!

Keväällä 2015 Tringa ja Luonto-Liiton Uudenmaan piiri (LUP) yhdistävät voimansa ja perustavat nuorille (n. 15-25-vuotiaille) suunnatun linturyhmän. Nyt on loistava tilaisuus löytää linnuista kiinnostuneita kavereita ja oppia tunnistamaan lintuja entistä paremmin. Ei haittaa vaikka et vielä erottaisi talitiaista sinitiaisesta – kiinnostus lintuja kohtaan riittää.

Linturyhmässä tehdään retkiä esim. lintuasemille, kuunnellaan pöllöjä kuutamon valossa ja lähdetään Lappiin etsimään pohjoisia lajeja. Ryhmän jäsenenä pääset itse suunnittelemaan ja toteuttamaan linturetkiä, joita Tringa ja LUP sponsoroivat.

Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen pidetään ti 17.3. klo 18 Nuorten luontotalolla (Mechelininkatu 36) ja seuraava viikkoa myöhemmin ti 24.3. Loppukeväällä tehdään retkiä lähiseudun parhaille lintupaikoille sekä viikonlopun mittainen retki Hangon lintuasemalle. Tarkempi retkiohjelma ja lisätietoa. Jos et pääse ensimmäiseen tapaamiseen, mutta haluaisit silti tulla mukaan, lähetä viestiä osoitteeseen nj(ät)tringa.fi.