Tringalle lasten ja nuorten toimikunta

Alkuvuoden aikana Tringaan on perustettu uusi lasten ja nuorten toimikunta. Sen tehtävänä on lasten ja nuorten lintuharrastustoiminnan suunnittelu ja toteutus. Toimikunnan puheenjohtajaksi valittiin kevään perustamiskokouksessa Hanna Hyvönen.

Kaikki Tringan lapsille ja nuorille suunnattu ohjelma löytyy jatkossa tapahtumakalenterista tunnisteella lasten ja nuorten tapahtumat: http://www.tringa.fi/events/categories/lasten-ja-nuorten-tapahtumat/.
Luvassa on lähiaikoina mm. kaksi lasten linturetkeä pääkaupunkiseudulla sekä nuorten lintuleiri Hangossa.

Kesän ohjelma on nyt valmis ja seuraavaksi suunnitellaan ensi syksyn toimintaa. Lasten ja nuorten toimikunnan jäsenet tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: juv (ät) tringa.fi.

Lasten_retket_Hanna_Hyvönen

Piirros © Hanna Hyvönen

 

Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelua

Monen tringalaisen lintuharrastus on alkanut lintu- tai luontokerhossa ja aika moni nykyinen Tringan aktiivi on entinen nuorisojaoston jäsen. Tulevana keskiviikkona kokoonnutaan BirdLifen toimistolla Tringan lasten ja nuorten toiminnan suunnittelun merkeissä.

pihabongaus-6.jpg

Tapaaminen on myös Tringan lasten ja nuorten toimikunnan perustamiskokous, jossa linjataan toimikunnan tehtäviä ja vuoden 2016 toimintasuunnitelmaa. Jos sinulla on ideoita lasten ja nuorten lintuharrastuksen edistämiseksi tai haluat olla mukana siirtämässä lintuharrastusta seuraaville sukupolville, tervetuloa mukaan! Mikään eturivin ornitologi tai konkari-hallituslainen ei tarvitse olla, kiinnostus lintuja ja lasten/nuorten toimintaa kohtaan riittää.

Katso lisätiedot tapahtumakalenterista: http://www.tringa.fi/events/tringan-lasten-ja-nuorten-toiminnan-suunnittelukokous/