Ohjeita foorumin käyttöön

Ongelmat sisäänkirjautumisessa:

Ota yhteyttä osoitteeseen webmaster@tringa.fi

Hahmon muokkaus:

Foorumissa voit muokata oman hahmosi itsellesi mieleiseksi.
Voit ladata omaan hahmoosi liittyen jonkun hauskan avattaren , eli oman profiilikuvan, jonka muokkaus on varsin helppoa.

Kirjauduttuasi/rekisteröidyttyäsi foorumiin muokkaus onnistuu kohdasta ‘profiili’ ,josta valitset henkilötiedoistasi ‘hahmo’ -kohdan. Voit ladata kuvan hahmollesi nyt koneeltasi omista tiedostoistasi ja tallentaa sen jälkeen kuvan!

Profiiliasi voit muokata proofili asetukset -kohdasta, jossa voit lisätä profiiliisi erinäisiä lisätietoja.

Live-kirjanmerkit:

Pienenä vinkkinä foorumin käyttäjille laitettakoon tuo foorumin alaosasta löytyvä RSS-kuvake.

Sitä klikkaamalla voit ladata kirjanmerkkeihisi ns. live-kirjanmerkit, jolloin voit merkkauttaa selaimesi kirjanmerkit-osioon  päivittyvän kirjanmerkkipaketin, toisin sanoen kirjanmerkit päivittävät kyseiseen pakettiin aina foorumin 10 viimeisintä viestiä.

Tämä on hyödyllinen siinä mielessä, että voit näin helpolla tavalla seurata viimeisimpiä viestejä.

Toinen vinkki viimeisimpien viestien haalimiseksi on klikata foorumin etusivulta tuota ‘viimeisimmät viestit’ -kohtaa ja valita sieltä esim. viikko, tai viimeiset 48 tuntia ja tämänkin voi tietysti merkkauttaa kirjanmerkkeihin.

Kuvan lisäys tekstiin kotikoneelta:

Kotikoneelta kuvan lisääminen käy  helposti.

Kirjoitat vaan haluamasi tekstin, klikkaat viestin alaosasta ‘Valitse liitettävä kuva’ ja klikkaa sen jälkeen (img) -napukkaa siinä vieressä. Kuva ei näy editorissa eikä esikatselussa, mutta viestiin se kyllä ilmestyy. Muistakaa että kuvan kokorajoitus on  499×499  pikseliä ja 150 kilotavua.

Foorumin viestit sähköpostiin:

Klikkaa ollessasi kirjautuneen sivustolle haluamasi aiheen alta ‘Subscribe’ -nappulaa ja saat näin kaiki kyseiseen aiheeseen liittyvät uudet viestit aina ilmoituksena sähköpostiisi. Seurannan voit lopetta milloin tahansa, eli klikkaa kohtaan ‘Profiili’ -valitse sieltä seurannat jne.