Nuorten linturyhmä


Tringa järjestää retkiä nuorille keväisin ja syksyisin, retket ovat maksuttomia mutta niille pitää ilmoittautua sähköpostitse juv@tringa.fi.  Yleensä retkelle lähtee mukaan kaksi opasta, jotka ottavat vastaan retki-ilmoittautumiset sekä vastaavat retken turvallisuussuunnitelmasta. 

Tringan Nuorten linturyhmän toiminnasta vastaavat innokkaat ja kokeneet nuoret lintuharrastajat Juho ja Olli. Nuorten linturyhmässä ideoidaan yhdessä jäsenien kanssa tulevia retkikohteita sekä tavataan säännöllisesti eri retkipaikoilla tai sisätiloissa kuunnellen lintuharrastukseen liittyvää esitelmää. Viime vuosina retket ovat suuntautuneet pitkälti lintuasemille, kuten Hankoon Haliakselle ja Kirkkonummen Rönnskärille, myös lyhyempiä päiväretkiä järjestetään. Retkille alaikäiset tarvitsevat vanhemman suostumuksen, ja vanhemmille annetaan myös oppaiden yhteystiedot. Haluamme tarjota ensikertalaisille lintuasemalle vieraileville nuorille maksuttoman retken. Keväällä 2019 järjestimme tytöille suunnatun Halias-retken, ja voimme järjestää niitä lisää jos on kysyntää.

Tyttöjen retki Haliakselle 2019, kuva: Aki AintilaNuorten ryhmällä on lisäksi oma Whatsapp-ryhmä, jossa on mukana harrastajia muualtakin Suomesta. Näin voimme esimerkiksi jakaa määritystietoutta ryhmän jäsenten kesken tai kysyä seuraa retkille. Myös ryhmän sisäisiä tapaamisia järjestetään keväisin ja syksyisin. 

Uudet jäsenet ovat aina tervetulleita. Jos kiinnostuit meidän toiminnasta, haluat mukaan tai kysyä lisätietoa, ota rohkeasti yhteyttä Olli Keskikallioon: o.a.keskikallio@gmail.com 045 165 1128 tai Juho Tirkkoseen: tirkkoju@gmail.com 044 305 3928 .

Kuvia ja tunnelmia nuorten linturyhmän retkiltä löydät instagramista.

Nuorten retkellä Rönnskärillä, kuva: Leo Vuojolainen

Tulevia nuorten retkiä:

Kevään edetessä kerromme täällä tulevista nuorten retkistä.


Retkikertomuksia menneiltä retkiltä:

Nuorten linturetki Hangon lintuasemalle 12.-14.4.2019

Nuorten retki Hangon lintuasemalle 2018 – Retkikertomus, Retkiraportti Teemu Sirkkalan videoblogissa ja Tringan nuorten video lintuasemaretkeltä

Nuortenretki Rönnskärin lintuasemasaarelle lokakuussa 2017

Nuorten linturetki Isosaareen 3.9.2017

Retkikertomus Tringan nuortenretkeltä Hangon lintuasemalle elokuussa 2017

Tringan nuortenretki Hangon lintuasemalle huhtikuussa 2017

Nuorten lintuasemakurssit Hangon lintuasemalla keväällä 2016

Nuorten linturyhmä Hangon lintuasemalla 2015

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email