Viikonloppu Pohjois-Karjalassa

Map Unavailable

Aika
29.05.2015 - 31.05.2015 kello Koko päivä

11 paikkaa vapaana

Luokat

Retkellä tutustutaan Pohjois-Karjalan parhaiden kosteikkojen, vanhojen metsien ja lintusoiden alkukesäiseen lajistoon. Käyntikohteina ovat mm. Värtsilän Sääperin lintuvesi, Koivusuon luonnonpuisto Ilomantsissa sekä Patvinsuon kansallispuisto. Tarjolla on toisaalta rehevien viljelysseutujen lajeja ja yölaulajia, toisaalta karujen soiden ja vanhojen metsien lintuja itärajan tuntumassa. Hyvällä tuurilla myös sinipyrstöt ja pikkukultarinnat ovat saapuneet tähän mennessä Karjalan laulumaille.

Sitovat ilmoittautumiset 3.5.2015 mennessä.

Retki on vain Tringan jäsenille.

Retkelle otetaan enintään 22 osallistujaa. Retki toteutuu, jos vähintään 10 osallistujaa ilmoittautuu mukaan. Jos osallistujamäärä jää alhaiseksi, yritetään sopia matkanteko yhteisbussikuljetuksen sijaan kimppakyydein. Asiasta tarkempaa tietoa osallistujille myöhemmin.

Retkioppaana: Harri Hölttä

Lähtöpaikka: Eduskuntatalon matkailuliikennepysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu

Retkiaika: Lähtö perjantaina 29.5. klo 9.00. Paluu sunnuntaina 31.5. viimeistään klo 21.00

Retkihinta: Tarkka retkihinta ilmoitetaan myöhemmin, riippuu osallistujien määrästä, tullee olemaan 200-250 e.

HUOM! Jos varaat retkipaikan itsesi lisäksi MYÖS toiselle henkilölle, TEE TÄLLÖIN TOINEN VARAUS ja kirjoita tämän toisen osallistujan nimi varauksen Kommentti-kenttään. Näin saat varatuksi 2 paikkaa. Jos varaat retkipaikan itsellesi ja kirjoitat kommenttikenttään toisen osallistujan nimen, järjestelmä varaa vain yhden paikan.

Tiedustelut: Jaana Sarvala (retkivastaava(at)tringa.fi)

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.