Viikonloppu Hangon lintuasemalla ja muilla Hangon parhailla lintupaikoilla

Map Unavailable

Aika
28.09.2018 - 30.09.2018 kello Koko päivä

1 paikkaa vapaana

Luokat

Jäsenretkiä lintuasemille on toivottu, joten kokeilemme uutta konseptia: menemme viikonlopuksi “Haliakselle” niin että yövymme lintuaseman rajoitetun kapasiteetin sijaan Hangossa B&B:ssä ja kävelemme molempina aamuina heti aamuksi Haliakselle etelämetsän kalliolle staijaamaan.  Kelin ja lintutilanteen mukaan ollaan aamusta Haliaksella niin pitkään kuin tuntuu järkevältä, ja lähdetään sitten muille Hangon paikoille retkelle loppupäiväksi. Illalliskuvio selviää myöhemmin, joko illallinen on yöpaikassa tai sitten syömme Hangossa jossain kohtuuhintaissa ravintolassa.

Retkimaksu sisältää Haliaksen asemamaksun (25e) vaikka emme yövykään asemalla. Näin kannatamme hieman aseman toimintaa ja pääsemme vastineeksi bussiretkiä monipuolisemmin myös seuraamaan aseman arkea: mm tutustutaan enemmän rengastukseen, käydään bunkkerilla ja tutustumassa asemaan jne.

Retki on vain Tringan jäsenille.

Huom! Kävelemme molempina päivinä eteläkärkeen Tulliniemen luontopolkua, joka on 3,5km suuntaansa eli yhteensä 7km. Herätys on jo reilusti ennen auringonnousua, jotta ehdimme heti aamuksi etelämetsän kalliolle staijaamaan.

Oppaana: Aleksi Mikola ja Teemu Sirkkala

Lähtöpaikka: Kuljetukset kimppakyydein.

Retkiaika: Lähtö perjantaina klo 18. Paluu sunnuntaina noin klo 18.

Retken hinta: Retkimaksu tarkentuu myöhemmin, kuitenkin noin 150€, sis yöpymiset, aamupalat, opastuksen ja Haliaksen asemamaksun. Retkimaksun lisäksi tulevat matkakulut ja omatoimiruokailujen kulut. Lisätiedot maksusta sähköpostitse lähempänä retkeä.

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 7.9. Saatuasi vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta, lähetä Aleksille sähköpostitse tieto siitä, voitko tarjota autokyydin vai tarvitsetko kyytiä. Matkakustannukset jaetaan autossa olijoiden kesken.

Lisätietoja: aleksi_mikola ÄT hotmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.