Tuomarinkylän ja Itä-Pakilan kävelyretki SIIRTYNYT, UUSI AJANKOHTA 13.2.

Map Unavailable

Aika
05.02.2022 kello 08.30 - 12.00

Luokat

Retkeilemme aamupäivän Tuomarinkylän kartanon alueella ja tutustumme paikallisiin talvehtijoihin. Alueella on hyvinkin monipuolinen valikoima elinympäristöjä, joten on mahdollista löytää useita eri talvehtivia lintulajeja. Ehtiessämme käymme myös etsimässä koskikaraa. Maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista, vaikka pyrimmekin pysymään teillä ja poluilla. Kävelyä kertyy noin 5 km.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

PÄIVITYS 4.2. Retki on siirretty, uusi ajankohta on 13.2. klo 8.30-12. Jos olit ilmoittautunut retkelle ja haluat varata paikan 13.2. retkelle, lähetä varauksesi 6.2. mennessä sähköpostilla: opastukset@tringa.fi

Oppaana: Niko Björkell

Retkiaika: Lähtö klo 8.30, paluu noin klo 12

Lähtöpaikka: Tuomarinkylän kartanon parkkipaikka, Tuomarinkyläntie 7

Ilmoittautuminen: viimeistään 3.2. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/x46ew0knmqabk

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi