Torniopastus Vantaan Pitkäjärven tornilla PERUTTU

Loading Map....

Aika
24.04.2022 kello 08.00 - 12.00

Lähtöpaikka
Pitkäjärven lintutorni

Luokat

Tringan opas päivystää Vantaan Pitkäjärven lintutornilla klo 8-12 ja auttaa lintujen tunnistamisessa.

Osoite autolla: Uudenkyläntie (Askisto). Ajo tapahtuu Kehä III:lta Juvanmalmin liittymän kautta. Kehä III n liittymä Askistoon on suljettu remontin vuoksi. Lintutornille vievän kävelysillan kupeessa on tilaa autoille. Pyörällä/kävellen kulku Hämeenkylän kartanon kautta ylikulkusiltaa pitkin.

 

Ei ilmoittautumista.

Torniopastuksessa on säävaraus. Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista.

PÄIVITYS  22.4. TAPAHTUMA ON PERUTTU TULVAN VUOKSI.

Kuva: Kim Söderling

 

 

 

 

Tringalla on käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja kahdet -kiikarit.  Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerralla enintään kolmeksi päiväksi.

Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit löytyvät Foto Fennicasta.

Yhdistyskaukoputken tai -kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto-Fennicaan sekä myös kysymällä paikan päällä. Etenkin ensimmäistä kertaa yhdistysputkea tai -kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainaputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.