Torniopastus Vanjärvellä PAIKKA VAIHTUNUT!

Map Unavailable

Aika
23.04.2022 kello 06.00 - 11.00

Luokat

Tringan opas päivystää Vanjärvellä klo 6-11 ja auttaa lintujen tunnistamisessa.

PÄIVITYS 20.4. HUOM! OPASTUSPAIKKA ON VAIHTUNUT SAVIMÄEN KATSELULAVAKSI VANJÄRVEN TORNILLE JOHTAVAN TIEN TULVAN VUOKSI

Vanjärventie on poikki eteläpäässä sekä Tammimäentie lintutornin tienhaaran vieressä. Kiertotie Savimäen lavalle on joko Porintieltä Tarrantielle ja siitä Ahmoontielle ja siitä Vanjärventietä nroon  244 tai sitten Vihdin kirkonkylän jälkeen Metsäkyläntien kautta Vanjärventielle.

 

UUSI SIJAINTI: Savimäen katselulava, tapahtuman oppaan Jarmo Koistisen pihapiirissä

 

 

 

Ei ilmoittautumista.

Torniopastuksessa on säävaraus. Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista.

Tringalla on käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja kahdet kiikarit.  Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerrallaan enintään kolmeksi päiväksi.

Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit löytyvät Foto Fennicasta.

Yhdistyskaukoputken tai -kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto-Fennicaan sekä myös kysymällä paikan päällä. Etenkin ensimmäistä kertaa yhdistysputkea tai -kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainaputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.