Torniopastus Suomenojalla

Loading Map....

Aika
23.04.2022 kello 12.00 - 14.00

Lähtöpaikka
Suomenoja/eteläinen lintutorni

Luokat

Tringan opas päivystää Suomenojan lintualtaan eteläisellä lintutornilla voimalaitoksen edessä kello 12-14 ja auttaa lintujen tunnistamisessa. Luonto-opas Tommi Heinonen kertoo alueen linnuista ja monimuotoisesta ympäröivästä luonnosta sekä lintualtaan ympärillä olevista rakennushankkeista. Esteetön pääsy paikalle (ei lintutorniin).

Ei ilmoittautumista.

Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista.

Tringalla on käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja kahdet -kiikarit.  Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerralla enintään kolmeksi päiväksi.

Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit löytyvät Foto Fennicasta.

Yhdistyskaukoputken tai -kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto-Fennicaan sekä myös kysymällä paikan päällä. Etenkin ensimmäistä kertaa yhdistysputkea tai -kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainaputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.