Tikkaretki Tolkkisiin

Loading Map....

Aika
10.02.2018 kello 07.00 - 15.00

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

1 paikkaa vapaana

Luokat

 

Talvi on tikkojen aikaa ja Tolkkisten tikkametsä on niiden tarkkailuun erinomainen paikka talvella. Alue on hyvin lajirikas ja sieltä on mahdollisuus nähdä viisi tikkalajia samoilta jalansijoilta. Tikkametsässä vietetyn aamun jälkeen lähdemme etsimään Porvoonjokisuistosta ruovikon asukkeja, viiksitimaleita.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

PÄIVITYS 4.2. Retki on täynnä ja sille on jonoa. Ilmoittautumisjärjestelmä voi näyttää, että retkelle olisi vapaita paikkoja, mutta käytännössä niitä ei ole. Retkelle on tulossa mukaan opaskoira. Mikäli tämä aiheuttaa sinulle jotain haittaa, esim. olet allerginen koirille, ota yhteyttä retken oppaaseen Teemu Sirkkalaan. Voit halutessasi tulla bussin kyytiin aamulla Lahden moottoritien Viikin pysäkiltä. Ole pysäkillä viimeistään klo 7.15. Ilmoita ehdottomasti oppaalle, jos tulet kyytiin Viikistä.

 

Oppaana: Teemu Sirkkala ja Jaana Sarvala

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 15

Retken hinta: Tringan jäsen 20 e/Tringan jäsen alle 29-vuotiaat ja työttömät 10 e/ ei-jäsenet 30 e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 5.2. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 3.2. Retkimaksua ei palauteta jos retken peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tiedustelut: sirkkala.teemuÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.