Tammikuun kuukausikokous

Map Unavailable

Aika
14.01.2021 kello 18.00 - 20.00

Luokat

Tringan kevätkausi avataan tammikuun kuukausikokouksella torstaina 14.1.2021 klo 18.00. Ohjelmassa on Eero Haapasen esitelmä “Viikin luonnon vuosi 2020”. Luvassa on kuvaesitys, jossa Viikin luontovalvojanakin toiminut Haapanen kertoo kuvaesityksellä merikotkan ensipesinnästä Vanhankaupunginlahdella sekä muista luontoihmeistä. Pesimälinnuston lisäksi kuvia nähdään myös esimerkiksi alueen nisäkkäistä.

Kokousta voi seurata verkossa etäyhteydellä Google Meetin kautta. Kokous on kaikille avoin, mutta osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen (kokoustekniikka mahdollistaa max. 100 osallistujaa). Ilmoittaudu mukaan oheisen verkkolomakkeen kautta: tammikuun kuukausikokouksen verkkoilmoittautuminen.

Kokous pidetään etäyhteydellä Google Meetin kautta. Yhteyttä varten tarvitset JOKO pöytäkoneen tai läppärin, jolloin ei tarvitse ladata erillistä sovellusta, TAI puhelimen tai muun mobiililaitteen ja siihen ladatun maksuttoman Meet-sovelluksen. Kokoukseen voi ilmoittautua to 14.1. klo 18.00 asti, tai niin kauan kuin tilaa on. Kokoukseen ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sekä lisäohjeita osallistumisesta sekä Google Meetin käytöstä.

Tiedustelut: toimisto(ät)tringa.fi

Merikotka pesäpaikallaan © Eero Haapanen


Harmaahylje Arabianrannan edustalla © Eero Haapanen