Talkoot Vanhankaupunginlahdella

Loading Map....

Aika
03.08.2019 - 04.08.2019 kello 09.00 - 16.00

Lähtöpaikka
Vanhankaupunginlahti, Hakalanniemen lintutorni

Luokat

Tringa järjestää hoitotalkoot Helsingin Vanhankaupunginlahdella. Talkoissa ennallistetaan umpeenkasvavia rantaniittyjä ja parannetaan kosteikkolintujen elinympäristöä. Työlistalla on mm. ruovikon niittoa sekä vesakon ja puuston karsintaa. Osallistuminen ei edellytä aikaisempaa talkookokemusta, tervetuloa mukaan!

Kokoontuminen lauantaina 3.8. klo 9.00 Hakalanniemellä. Töitä jatketaan sunnuntaina Purolahden puolella, kokoontuminen Purolahden lintulavalla klo 9.00.

Hakalanniemen aloituspiste (portti josta pääsee rantaniitylle) karttapaikalla: Hakalanniemi
Purolahden lintulava karttapaikalla: Purolahden lava

Ennakkoilmoittautuminen on toivottavaa, jotta talkoisiin osataan varata riittävästi juomavettä ja eväitä. Tiedustelut ja ilmoittatumiset sähköpostitse: talkoot(ät)tringa.fi

 

Ohjeita talkoisiin saapuville:

Työskentelemme lauantaina 3.8. ja sunnuntaina 4.8., kovalla sateella talkoista luovutaan. Tieto mahdollisesta peruuntumisesta tai aikataulun muutoksista päivitetään tälle sivulle viimeistään edellisenä päivänä. Aloitus kumpanakin päivänä klo 9.00, ja töitä jatketaan sää- ja työtilanteen mukaan noin klo 16 asti. Paikalla ei tarvitse olla koko päivää, jo parinkin tunnin työpanoskin on arvokas, ja mukaan voi liittyä myös myöhemmin päivällä.

Ota mukaan:

Iso juomapullo, työhanskat, mielellään kumisaappaat. Helteelläkin pue pikemmin pitkälahkeiset housut kuin shortsit. Jos sinulla on työkaluja omasta takaa, kannattaa ottaa mukaan (vesuri, viikate, oksasakset – merkitse niiden varret nimelläsi). Aurinkoisella säällä auringolta suojautuminen on tärkeää, joten varaa mukaan: lakki/lippis tms. päähine, aurinkovoidetta ja/tai suojaavat vaatteet.

Paikan päällä:

Tringa järjestää paikan päälle jonkin verran juotavaa ja pientä purtavaa. Tringa toimittaa paikalle myös talkootyövälineitä ja työhanskoja. Tringan ja BirdLifen kautta tapahtumalla on tapaturmavakuutus.

Talkooraportti viime vuoden talkoista löytyy täältä: Talkoot Vanhankaupunginlahdella elokuussa 2018