Syysretki Santahaminaan

Loading Map....

Aika
08.09.2019 kello 09.00 - 12.00

Lähtöpaikka
Santahamina

0 paikkaa vapaana

Luokat

Syyskuun alussa lintulajisto Santahaminassa on monipuolinen. Kuljemme hiekkatietä ja polkuja pitkin Likolammelle, missä vesilinnut viihtyvät pitkään, esim. lapasorsa ja harmaasorsa. Lehtoalueella saattaa vielä nähdä hyönteissyöjiä, kuten sieppoja ja kerttuja. Eteläkärjessä seuraamme muuttoa. Santahaminan ja Isosaaren välistä muuttaa vesilintuja. Länteen matkaavien petolintujen reitti kulkee usein eteläkärjen päältä. Syksystä riippuen vaeltavia tikkoja ja tiaisia saattaa nähdä mukavasti.

 

 

Vain Tringan jäsenille. Vain Suomen kansalaisille. Ota retkelle mukaan virallinen henkilöllisyystodistus. Max 20 osallistujaa

 

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. peruutusehdot, täältä:

Yleisiä retkiohjeita

 

Oppaana: Paul Segersvärd

Lähtöpaikka: Santahaminantie 22, bussin 86 päätepysäkki.  Herttoniemen metroasemalta bussi 86.

Opas odottaa retkeläisiä bussipysäkillä 8.45 alkaen.

Autoilijoille ajo-ohje: Ajakaa Santahaminantietä bussin päätepysäkille. Santahaminantie on Santahaminan pääväylä, jonka varrella sijaitsevat  myös bussipysäkit. Saatte täällä opastuksen pysäköinnistä. Älkää kääntykö kasarmeille tms. muihin kohteisiin johtaville teille. Porteista pääsevät vain autot, joiden rekisteritunnus on lähetetty etukäteen tiedoksi Santahaminaan joten älkää tehkö viimen hetken automuutoksia.

Retkiaika: Retki alkaa klo 9. Retki päättyy noin klo 12.

Retken hinta: Maksuton.

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen 1.5. alkaen, viimeistään 25.8. Saatuasi vahvistuksen mukaanpääsystä, lähetä viimeistään 25.8. Jaana Sarvalalle (tringa.retketÄTgmail.com) koko nimesi, syntymäaikasi ja jos tulet autolla, auton rekisteritunnus. Jos ilmoitit itsesi lisäksi jonkun muun, lähetä hänenkin nimensä ja henkilötunnuksensa. Santahaminaan pääsevät vain ne, joille kulkulupa on myönnetty.

Tiedustelut: tringa.retketÄtgmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.