Myöhäissyksyn retki Isosaareen

Loading Map....

Aika
04.11.2017 kello 07.30 - 15.00

Lähtöpaikka
Kauppatori/Korkeasaaren lähtölaituri

5 paikkaa vapaana

Luokat

Helsingin Isosaari avautui yleisölle kesäkuussa. Se onkin kauan kaivattu lisä pääkaupunkiseudun linturetkikohteisiin: ulkosaari josta voi seurata merellä kulkevaa muuttoa ja jonka pesimäajan peruslajistoon kuuluvat mm. riskilä, karikukko ja luotokirvinen.

Minkälainen mahtaa olla yli 3 kilometriä Santahaminan kärjestä etelään sijaitsevan ulkosaaren raripotentiaali? Vain harva lintuharrastaja on vieraillut paikalla syysmuuttoaikaan. Nyt siihen on vihdoin mahdollisuus!

Tringan Isosaaren retkellä staijataan merelle ja kierretään kävellen saaren polkuja loppusyksyn viivyttelijöitä etsien. Lähtö ja paluu Kauppatorilta taksiveneellä. Retkelle mahtuu mukaan 18 retkeläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Saaressa kesäaikaan toimiva kahvila/ravintola ei ole enää auki, joten kannattaa ottaa eväät mukaan. Myös säänmukainen varustautuminen suositeltavaa, mereltä puhaltava tuuli voi olla viileä!

 

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retken venekuljetukselle on säävaraus, poikkeuksellisten sääolojen (esim. liian kovan tuulen) sattuessa venekuljetus voidaan joutua perumaan, jolloin myös retkimaksut palautetaan.

 

Oppaana: Johannes Silvonen

Lähtöpaikka: Kauppatori/Suomen saaristoliikenteen Isosaaren lähtölaituri Suomenlinnan lähtölaiturin länsipuolella

Retkiaika: Lähtö klo 7:30. Paluu klo 15

Retken hinta: Tringan jäsen 30e/Tringan jäsen alle 29-vuotias tai opiskelija tai työtön 15e/ ei-jäsenet vastaavasti 40e/20e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 27.10. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 27.10.

Tiedustelut: johannessilvonen(ät)hotmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.