Syysretki Isosaareen 1

Loading Map....

Aika
24.09.2017 kello 07.00 - 15.00

Lähtöpaikka
Kauppatori/Korkeasaaren lähtölaituri

0 paikkaa vapaana

Luokat

Helsingin Isosaari avautui yleisölle kesäkuussa. Se onkin kauan kaivattu lisä pääkaupunkiseudun linturetkikohteisiin: ulkosaari josta voi seurata merellä kulkevaa muuttoa ja jonka peruslajistoon kuuluvat mm. riskilä, karikukko ja luotokirvinen.

Minkälainen mahtaa olla yli 3 kilometriä Santahaminan kärjestä etelään sijaitsevan ulkosaaren raripotentiaali? Vain harva lintuharrastaja on vieraillut paikalla parhaimpaan syysmuuttoaikaan. Nyt siihen on vihdoin mahdollisuus!

Tringan Isosaaren retkellä staijataan muuttoa ja kierretään kävellen saaren polkuja ja rantakallioita paikallisia lintuja tarkkaillen. Lähtö ja paluu Kauppatorilta taksiveneellä. Retkelle mahtuu mukaan 19 retkeläistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaana: Eero Haapanen

Lähtöpaikka: Kauppatori/Suomen saaristoliikenteen Isosaaren lähtölaituri (Suomenlinnan lähtölaiturin länsipuolella).

Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu klo 15.

Retken hinta: Tringan jäsen 30e/Tringan jäsen alle 29-vuotias tai opiskelija tai työtön 15e/ ei-jäsenet vastaavasti 40e/20e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 20.9. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 20.9.

Tiedustelut: eero.haapanenÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.