Syysretki Isokarin majakkasaarelle PERUTTU

Loading Map....

Aika
11.09.2020 - 13.09.2020 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

Luokat

Isokarissa odottaa monipuolinen lintuviikonloppu. Saaren sijainti Pohjanlahden muuttoreitillä sekä monenlaiset biotoopit rantoineen ja metsineen aikaansaavat sen, että nähtävillä on monipuolisesti niin paikallisia kuin muuttaviakin lintuja eri lajiryhmistä.
Katso Isokarin esittely seuraavasta linkistä:

Majakasta löydät tietoja täältä:

https://www.isokari.fi/majakka/

Isokarin luonnosta löydät tietoja täältä:

https://www.isokari.fi/kansallispuisto/

Isokarilla on täysihoito, joka sisältää perjantaina päivällisen, lauantaina aamupalan, lounaan, päivällisen, sunnuntaina aamupalan, lounaan. Lisäksi saatavana retkievästä ja väli-/iltapalaa, pullakahveja yms. paikan päällä erikseen tilaten, itse maksaen. Kasarmiravintola Mainiossa on täydet anniskeluoikeudet, ja ravintolasta saa saunaolutta yms. myös mukaan. Majapaikassa ei ole mahdollisuutta omatoimikokkailuun. Huoneissa on pienet jääkaapit. Ennakkoon ilmoitetut erikoisruokavaliot huomioidaan. Mukaan voi ottaa halutessaan grillimakkaraa tms. (nuotiopaikka ja puut on). Ota matkaan myös evästä niin että jaksat menomatkan saareen päivälliseen asti, matkalla ei käydä syömässä eikä kahvitauolla. Lakanat kuuluvat pakettiin. Ota saunapyyhe mukaan! Huoneistoissa ei ole juoksevaa vettä eli näin ollen wc- eikä pesutiloja. Oikein asialliset wc- ja pesutilat löytyvät lähirakennuksista. 

Huom! Säävaraus! Kova tuuli estää liikennöinnin Isokariin. Merimatkojen tuuliraja on noin 15 m/s tuulen suunnasta riippuen. Ylivoimaisen sään sattuessa matka perutaan ja retkimaksu palautetaan.

Huom! Toimimme viranomaissuositusten ja -ohjeiden mukaisesti koronavirustilanteeseen liittyen. Tilanteen vaatiessa retki perutaan ja retkimaksu palautetaan. Älä lähde retkelle, ellet ole ehdottoman terve.

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. peruutusehdot, täältä:

Yleisiä retkiohjeita

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaana: Harri Hölttä

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö perjantaina klo 12. Paluulaiva Isokarilta sunnuntaina klo 14.30, Helsingissä ollaan klo 20 mennessä.

Retken hinta: 375 e. Retkimaksu sisältää bussikuljetuksen Helsinki-Uusikaupunki-Helsinki, tilausvenekuljetuksen Uusikaupunki-Isokari-Uusikaupunki, majoituksen kaksi yötä kolmen hengen huoneissa (ei mahdollisuutta 1 hh), täysihoidon saaressa, saunan perjantaina ja lauantaina, tutustumisen majakkaan.

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 75 e 1.8. alkaen, viimeistään 10.8. Evention kautta alla olevasta linkistä

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi

PÄIVITYS 3.8. Viimeinen ilmoittautumispäivä aikaistettiin olemaan 10.8. Isokarin matkanjärjestäjän peruutusehtojen vuoksi.

Loppumaksu 300 e maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 3.9. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet.

Tiedustelut ja mahdollisen erikoisruokavalion ilmoittaminen Jaana Sarvalalle sähköpostilla viimeistään 31.8: retket@tringa.fi