Suvisaariston kävelyretki

Map Unavailable

Aika
20.02.2022 kello 08.00 - 12.00

Luokat

Suvisaariston retkellä kävellään n. 5 km metsäpolkuja ja pikkuteitä. Tutustutaan metsäalueen lintuihin ja tähyillään merelle. Pidämme evästauon, joten termospullo ja eväsrasia mukaan. Retkellä tarvitaan pitävät kengät, kulkuväylät ovat liukkaita.

 

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan viranomaisten suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla. HUOM! Parkkipaikkojen vähyyden vuoksi suositus on saapua paikalle julkisella liikenteellä tai siten ettei tarvitse pysäköidä autoa.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Juha Lindy

Retkiaika: Lähtö klo 8.00, paluu viimeistään klo 12.

Lähtöpaikka: Suvisaaristo/Bergöntien pysäköintialue Bergöntien ja Suvisaaristontien risteys

Ilmoittautuminen: viimeistään 18.2. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/zkdk9yvippkpk

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi