Saariretki Utöön

Loading Map....

Aika
05.09.2019 - 08.09.2019 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Pärnäinen

0 paikkaa vapaana

Luokat

Legendaarisessa Utön majakkasaaressa kohtaavat sulassa sovussa rarit ja lintuharrastajat. Syyskuu on otollista aikaa kompata katajikkoja, kiikaroida kylänraitilla tai tapittaa staijikalliolla, joissa aina tulee vastaan jotain mielenkiintoista, oli sitten kyseessä etelänmatkalta viivästynyt kesävieras tai kompassin pahasti kadottanut harvinaisuus. Utössä retkeily on mukavaa, koska pienessä saaressa välimatkat ovat lyhyet ja linnut ovat helpommin löydettävissä. Tringan retkellä majoittaudutaan mukavasti Utö Havshotellin tiloissa ja maittavan illallisen yhteydessä pidetään yhteinen iltahuuto, jonka jälkeen on mahdollista saunoa rantasaunassa. Lue lisää Utön linnustosta saaressa asuvan lintuharrastajan Jorma Tenovuon blogista (Linkki: http://www.jtenovuo.com/blogi).

 

Retki on vain Tringan jäsenille.

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. peruutusehdot, täältä:

Yleisiä retkiohjeita

 

Oppaana: Mikko Oivukka

Lähtöpaikka: Parainen (Pärnäs), lossirannan laituri

Retkiaika: Laiva lähtee Paraisilta Pärnäsin satamasta torstaina klo 13.30. Merimatka kestää noin 4 tuntia. Matkalla on mahdollista havainnoida lintuja laivan kannella. Laivassa on kahvio, josta saa mm keittoa. Takaisin lähdetään sunnuntaina klo 12.30 ja Pärnäsiin saavutaan viimeistään klo 18.

Retken hinta: 345 e. Hinta sisältää: hotellimajoituksen 2 hengen huoneissa, 3 x aamiaisen  ja 2 x päivällisen, opastuksen, saunamaksun. Ilman päivällisiä retkimaksu on 289 e.

Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 15.8. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet.

Lounaan voi halutessaan syödä omakustanteisesti hotellin ravintolassa (hinta 14 euroa). Lisäksi tulevat matkakulut Paraisille. Laivamatka on maksuton.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 15.8.

Saatuasi sähköpostiisi vahvistuksen retkelle pääsystä, ilmoita sähköpostitse Jaana Sarvalalle (tringa.retketÄTgmail.com), tarvitsetko autokyytiä tai olisiko sinulla mahdollisuus lähteä autolla ja tarjota kyytiä. Automatkan kulut jaetaan kyytiläisten kesken. Jos autollisia ei tule tarpeeksi, kuljetaan tilausbussilla. Bussikulut jaetaan tässä tapauksessa kaikkien osallistujien kesken riippumatta siitä, lähteekö joku omalla autolla.  Bussitilanteessa retkimaksu nousee noin 100 eurolla per henkilö, joten pyritään järjestämään kimppakyydit.

 

Päivitys 9.7. Autoja on lähdössä riittävästi.

Tiedustelut: mikko.oivukkaÄTgmail.com

Autokyydit: tringa.retketÄTgmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.