Saariretki Kustavin Isokariin

Loading Map....

Aika
27.04.2018 - 29.04.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Uudenkaupungin satama

0 paikkaa vapaana

Luokat


Isokarin sijainti Selkämeren kainalossa on loistava lintujen havainnoin kannalta. Suuria määriä lintuja muuttaa sekä keväällä, että syksyllä Ahvenanmaan ja Vakka-Suomen väliä juuri Isokarin kautta. Saaren laajat katajikot ja tyrnipöheiköt houkuttelevat monenlaisia levähtäjiä. Saari on erinomainen paikka havaita keväällä sepelrastaita ja mustaleppälintuja. Muuton puolesta on odotettavissa monipuolista petolintujen ohimuuttoa ja meren puolelta tietenkin ruokki- ja kuikkalintujen ohimuuttoa myötävalossa. Jos muuttoa ei jaksa seurata niin satamassa pesivät kymmenet riskilät jaksavat kyllä ihastuttaa. Menomatkalla Uudestakaupungista kierrämme Urpoisten merimetsokolonian ja Keskikallion ruokkikolonian kautta.

Retken hintaan kuuluvat seuraavat ruokailut: perjantaina päivällinen (lammaspyöryköitä pippurikermakastikkeessa), lauantaina aamiainen ja päivällinen (haukimurekepihvejä munakastikkeessa) sekä sunnuntaina aamiainen ja lounas (kylmäsavukirjolohikiusausta). Majakkamestarin pihasauna lämmitetään meille sekä perjantaina että lauantaina. Retken aikana majoitumme vanhoissa luotsi- ja majakanvartijoiden tuvissa, jonne mahtuu yhteensä 16 henkilöä: http://www.isokari.fi/majakkamestarin-talo/ ja http://www.isokari.fi/aitta/

Näiden lisäksi kasarmirakennukseen mahtuu yöpymään kolmeen eri huoneeseen 8 henkilöä. Majoitustilat ovat vaatimattomampia ja mukaan tarvitsee ottaa makuupussi. Kasarmirakennuksessa pidämme retken iltahuudot.

Retkelle mahtuu enintään 23 henkilöä ja retki on vain Tringan jäsenille. Retken paikat täytetään ensin ilmoittautumisjärjestyksessä hotellimajoituksella ja vasta sitten kasarmipaikoilla.

Oppaana: Roland Vösa

Retkaika: Lähtö perjantaina klo 12:00 laivalla Uudenkaupungin vierasvenesatamasta (http://www.isokari.fi/sijainti-ja-yhteystiedot/uudenkaupungin-vierassatama/). Lähtö sunnuntaina Isokarista klo 17:00.

Retkimaksu: Retkimaksu on hotellimajoituksessa 235e ja Kasarmissa 175e. Retkihinnan päälle tulevat automatkakustannukset. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 10.4. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet. Maksu sisältää venekuljetukset, majoituksen, opastuksen, saunan, aamiaiset, päivälliset ja lounaan. Muut ruokailut omatoimikokkaillen omakustannuksella. Uusikaupunkiin matkataan kimppakyydeillä.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 5.4. Saatuasi ilmoittautumiseesi vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta, lähetä sähköpostia Rolandille ja kerro, voitko tarjota autokyytiä vai tarvitsetko kyydin.

Tiedustelut: vosa_rolandÄThotmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.