Ruokkilinturetki Loviisan Aspskärille

Loading Map....

Aika
01.07.2017 kello 07.00 - 20.30

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

0 paikkaa vapaana

Luokat

Loviisan Aspskär on yksi Suomen tunnetuimpia ruokkilintujen yhdyskuntia. Täällä pesii satoja ruokkipareja, kymmeniä etelänkiisloja, riskilöitä, merimetsoja ja lokkeja. Pikkulinnuista pesii mm. luotokirvinen. Veneestä käsin pääsee ihastelemaan läheltä lentäviä uteliaita ruokkilintuja.
Risteily alkaa Kotkan Sapokasta, veneessä ollaan 6-7 tuntia, Aspkärille ei nousta maihin. Aluksessa on kahvio. Mikäli Kotkan suunnalla on mielenkiintoista muuta linnustoa, retkeä saatetaan maihin päästyä vielä jatkaa.

Retki toteutuu, mikäli retkelle lähtee vähintään 25 osallistujaa. Retken toteutumisesta ilmoitetaan Tringan tapahtumakalenterissa.
Huom! Retki on ensisijaisesti vain jäsenille. Mikäli retkipaikkoja jää ilmoittautumisajan päätyttyä, retkelle voidaan ottaa ei-tringalaisiakin osallistujia. Paikkatilanteesta tiedotetaan 14.6. jälkeen tapahtumakalenterissa.

PÄIVITYS 26.6. Retki toteutuu ja on täynnä.

PÄIVITYS 29.6. Säätiedotteet retkipäivälle ennakoivat navakkaa tuulta, joten jos on herkkä voimaan laivakeinunnassa huonosti, kannattaa ottaa pahoinvointilääkettä jo aamulla. Laivan kapteeni päättää, onko suunniteltu reitti turvallinen. Mikäli tuulee niin kovaa, että Aspskärille ei päästä, on mahdollista tehdä laivaretki tuulensuojaisampaa reittiä tai laivaretki voidaan jopa viime tipassa perua. Retkimaksua ei palauteta vaikkei Aspskärille päästäisi (Laivayhtiön peruutusehdot).

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaana: Jouni Rytkönen ja Jaana Sarvala
Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikenteen pysäkki, Mannerheiminaukio 2. Laiva lähtee Kotkan Sapokasta, jonne voi halutessa tulla omalla autolla.
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu viimeistään klo 20:30.
Retken hinta: 80e sekä yhteiskuljetuksella että omalla kulkuneuvolla tulevilta, ei-jäsenet 90 e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 14.6.2017. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen. Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 14.6.2017
Tiedustelut: tringa.retketÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.