Ruokkilinturetki Loviisan Aspskärille

Loading Map....

Aika
01.07.2018 kello 07.00 - 20.00

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

1 paikkaa vapaana

Luokat

 

Loviisan Aspskär on yksi Suomen tunnetuimpia ruokkilintujen yhdyskuntia. Täällä pesii satoja ruokkipareja, kymmeniä etelänkiisloja, riskilöitä, merimetsoja ja lokkeja. Pikkulinnuista pesii mm. luotokirvinen. Veneestä käsin pääsee ihastelemaan läheltä lentäviä uteliaita ruokkilintuja.

Risteily alkaa Kotkan Sapokasta, veneessä ollaan 6-7 tuntia, Aspskärille ei nousta maihin. Aluksessa on kahvio.

Retki toteutuu, mikäli retkelle lähtee vähintään 25 osallistujaa. Retken toteutumisesta ilmoitetaan Tringan tapahtumakalenterissa. Mikäli Kotkan suunnalla on mielenkiintoista muuta linnustoa, retkeä saatetaan maihin päästyä vielä jatkaa.

Huom! Retki on ensisijaisesti vain jäsenille. Mikäli retkipaikkoja jää ilmoittautumisajan päätyttyä, retkelle voidaan ottaa ei-tringalaisiakin osallistujia. Paikkatilanteesta tiedotetaan 14.6. jälkeen tapahtumakalenterissa.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

PÄIVITYS 24.6. Retki toteutuu ja on täynnä.

PÄIVITYS 30.6. Retkipäivän sääennusteen mukaan odotettavissa on kovaa tuulta. Laivan kapteeni päättää, vaikuttaako tuuli laivan kulkemiseen ja merireittiin, etukäteen ei voi tietää tilannetta. Matkapahoinvointilääkettä kannattaa ottaa jos voi herkästi huonosti keinuvassa laivassa.

Laivassa ei tarvita kaukoputkia.

Oppaana: Jouni Rytkönen ja Jaana Sarvala

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2. Laiva lähtee Kotkan Sapokasta, jonne voi halutessaan tulla omalla autolla.

Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu viimeistään klo 20:00.

Retken hinta: 80e sekä yhteiskuljetuksella että omalla kulkuneuvolla tulevilta, ei-jäsenet 90 e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 16.6. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 14.6. Retkimaksua ei palauteta mikäli retken peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tiedustelut: tringa.retketÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.