Retki Vallisaareen

Loading Map....

Aika
24.05.2015 kello 10.00 - 17.30

Lähtöpaikka
Kauppatori/Korkeasaaren lähtölaituri

3 paikkaa vapaana

Luokat

Retkeilemme Vallisaaren jyhkeillä tykkivalleilla ja ikivanhoissa jalopuulehdoissa. Valleilta avautuvat näkymät yli Suomenlahden. Arktisten lintujen muuttoa on tiedossa. Jalopuulehdoissa etsinnän kohteina ovat pikkusiepot ja kuhankeittäjät, kenties teeretkin. Jos onni on matkassa, tavoitamme saarelta huuhkajapoikueen. Retkellä kävelemme noin 5 kilometrin mittaisen matkan pikkuteitä ja polku-uria pitkin.
Tarkempi reitti riippuu lintutilanteesta, esim. jos on hyvä vesilintumuutto menossa, havainnoidaan sitä.
Retkelle tarvitset eväät (retken kesto n. 7 tuntia) , säänmukaiset vaatteet ja tukevat jalkineet. Evästaukoja pidetään tilanteen mukaan. Kiikarit ja kaukoputket kannattaa ilman muuta ottaa matkaan.

Retki on vain Tringan jäsenille.

Retkelle mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 osallistujaa.

ILMOITTAUTUMINEN RETKELLE ON PÄÄTTYNYT

Oppaana: Jarmo Nieminen

Lähtöpaikka: RoyalLinen laituri, Kauppatori

Retkihinta: 50 e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 22.5. Kirjoita viestikenttään “Vallisaari 24.5.2015”.

Retkiaika: Lähtö klo 10.00. Paluu noin klo 17.

HUOM! Jos varaat retkipaikan itsesi lisäksi MYÖS toiselle henkilölle, TEE TÄLLÖIN TOINEN VARAUS ja kirjoita tämän toisen osallistujan nimi varauksen Kommentti-kenttään. Näin saat varatuksi 2 paikkaa. Jos varaat retkipaikan itsellesi ja kirjoitat kommenttikenttään toisen osallistujan nimen, järjestelmä varaa vain yhden paikan.

Tiedustelut: Retkivastaava(at)tringa.fi HUOM! Ilmoita syntymäaikasi viimeistään keskiviikkona 21.5. Tämä tarvitaan Puolustusvoimilta haettavaan maihinnousulupaan.

 

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.