Retki Tarttoon

Loading Map....

Aika
04.05.2017 - 07.05.2017 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Länsiterminaali

1 paikkaa vapaana

Luokat

Tarton maakunnan mittavat tulvapellot ja kosteikot keräävät keväisin kymmeniä tuhansia hanhia. Tundrahanhien päämuuttoreitti kulkeekin keväisin juuri Kaakkois-Viron yli. Laajat tulvat vetävät puoleensa myös kahlaajia, tiiroja sekä petolintuja. Vapun aikaan paikalle ovat jo saapuneet lukuisat mustatiirat, pussitiaiset, lampiviklot ja sitruunavästäräkit. Heinäkurppien soidin on kosteilla rantaniityillä parhaimmillaan alkanut.
Retkeilemme pääosin Ilmatsalun kala-altailla ja Aardlan tulvajärvellä. Tammitikan käymme hakemassa Tarton kaupungin Raadin hautausmaalta. Heinäkurpan yritämme yhyttää Käreveren luhdalta. Laevan Hollywoodin mäeltä näkee yhden jos toisen pikkukiljukotkan. Teemme myös aamupäivän pituisen jokiristeilyn Emajoella, Tarton keskustasta Võrtsjärvelle. Jokimatkalla on hyvät mahdollisuudet havaita kuningaskalastaja ja tutustua lähemmin mustatiiroihin ja muihin joen asukkaisiin.

Retki tulee olemaan vastaavantyyppinen kuin Tringan retki 2015: http://www.tringa.fi/2015/08/tringan-vappuretki-tarttoon-30-4-3-5-2015/

Vain jäsenille. Retkelle pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä 23 osallistujaa.

Oppaana: Roland Vösa
Lähtöpaikka ja retkiaika: Lähtö 4.5. Länsisataman terminaalista klo 13:30 ja paluu Länsisatamaan 7.5. klo 21:30. Huom! Satamassa pitää olla viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä.
Retken hinta: 300e sisältäen laivaliput, kuljetukset, jokiristeilyn, majoituksen, aamiaiset ja päivälliset. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 16.4. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen 4.4. mennessä. Lähetä ilmoittauduttuasi lisäksi sähköpostitse oppaalle omat ja lähimmäisesi yhteystiedot, syntymäaikasi, ruoka-ainerajoitteet sekä huonetoveritoive.
Tiedustelut: vosa_rolandÄThotmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.