Retki Tahvonlahdenniemeen RETKI SIIRRETTY, UUSI AIKA 30.6.

Loading Map....

Aika
23.06.2021 kello 19.00 - 21.00

Lähtöpaikka
Laajasalo/Stansvikintie

Luokat

Tahvonlahden rehevä pohjukka rantalehtoineen, Stansvikin kartanon puisto ja Tahvonlahdenniemi muodostavat hienon luontokokonaisuuden. Alueen pohjoislaidalla on kallionlaki, jolla kasvavat todennäköisesti Helsingin vanhimmat männyt. Tahvonlahdenniemestä näkee hyvän vesilintuvalikoiman. Rantalehto on kerttusten ja pikkutikan elinaluetta. Tahvonlahden pohjukassa viihtyy harmaasorsa ja luhtakana.

Retkireitti kulkee osaksi ulkoiluteitä, osaksi luonnonpolkuja pitkin. Nousu kalliolle on paikoin jyrkkä. Reitin pituus on kolme kilometriä.

Katso mahdolliset viime hetken muutokset tapahtumakalenterista.

 

PÄIVITYS 23.6. Retken mahdollisesta peruuntumisesta tai siirtymisestä ennustetun illaksi saapuvan ukkosrintaman vuoksi ilmoitetaan tällä sivulla viimeistään klo 17.

 

PÄIVITYS 23.6. KLO 15.30 Retki on peruttu. Sateiden liukastamien kallioiden vuoksi retkelle suunniteltu kulkureitti on vaikeakulkuinen. Vastaava retki järjestetään keskiviikkona 30.6. Ilmoittautumisesi siirtyy suoraan 30.6. retkelle. Mikäli tuo ajankohta ei sovi sinulle, ilmoita asiasta ystävällisesti  opastukset@tringa-fi -osoitteeseen.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Retkelle ei saa tulla oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

 

Oppaana: Paul Segersvärd

Retkiaika: Retki alkaa klo 19, päättyy noin klo 21

Lähtöpaikka: Koirasaarentien ja Stansvikintien risteys, bussi 88 (pysäkki H4157).

Ilmoittautuminen: viimeistään 21.6. oheisen linkin kautta: https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/2bio7aw1hlqn5

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi