Retki Santahaminaan PERUTTU

Loading Map....

Aika
09.05.2020 kello 09.00 - 12.00

Lähtöpaikka
Santahamina

Luokat

Toukokuisessa Santahaminassa on tarjolla todella monipuolinen linnusto. Kuljemme hiekkatietä ja polkuja pitkin Likolammen lehtoalueelle, jossa peukaloinen, mustapääkerttu ja sirittäjä ovat vielä alkuillasta äänessä. Likolammen pesimälajistoon kuuluu harmaasorsa ja mustakurkku-uikku. Eteläkärjestä avautuu aava merimaisema, jonka äärellä pidämme evästauon. Arktiset vesilinnut ja kahlaajat muuttavat ulkomerellä.

 

Vain Tringan jäsenille.

 

Ota retkelle mukaan virallinen henkilöllisyystodistus. Jos tulet autolla, lähetä autosi rekisteritunnus viimeistään 2.5. retketÄTtringa.fi

 

Oppaana: Paul Segersvärd

Lähtöpaikka: Santahaminantie 22, bussin 86 päätepysäkki.  Herttoniemen metroasemalta bussi 86. Opas odottaa retkeläisiä bussipysäkillä 8.45 alkaen.

Autoilijoille ajo-ohje: Ajakaa Santahaminantietä bussin päätepysäkille. Santahaminantie on Santahaminan pääväylä, jonka varrella sijaitsevat  myös bussipysäkit. Saatte täällä opastuksen pysäköinnistä. Älkää kääntykö kasarmeille tms. muihin kohteisiin johtaville teille. Porteista pääsevät vain autot, joiden rekisteritunnus on lähetetty etukäteen tiedoksi Santahaminaan joten älkää tehkö viime hetken automuutoksia.

Retkiaika: Retki alkaa klo 9:00. Retki päättyy noin klo 12:00.

Retken hinta: 10 e.

Ilmoittautuminen ja retkimaksu alkaen 8.12., viimeistään 2.5.2020 Evention kautta alla olevasta linkistä

 

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/

 

Tiedustelut: retketÄTtringa.fi