Retki Saarenmaalle

Loading Map....

Aika
04.10.2018 - 07.10.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Länsiterminaali

0 paikkaa vapaana

Luokat

Tringan retkeläiset auringon noustessa Sõrven majakalla, Saarenmaalla. Kuva: Roland Vösa

Saarenmaan matalat rannat, rehevät lehdot ja kataja-alvarit ovat mitä parhainta retkeilymaastoa minä tahansa vuodenaikana. Lokakuun alku on monipuolista aikaa, sillä liikkeellä ovat vielä aikaiset muuttajat ja toisaalta myöhäissyksyn muuttajat ovat juuri ottaneet siivet alleen. Suuntaamme torstaina suoraan Saarenmaalle, jossa yövymme kolme yötä Jüri Mittin majatalossa Sõrve säären keskipaikkeilla. Luvassa on hyvää ruokaa, kuten villisikaa, saksanhirveä ja kampelaa, sekä tietenkin maittavat iltasaunat. Sõrvessä teemme päiväretkiä mm. Sõrven lintuasemalle ja majakalle, Looden kahlaajarannoille, Rahusten niityille, unohtamatta Laadlan uinuvaa kylää ja sen kahvilaa. Retken aikana lintuja nähdään monipuolisesti ja lajimäärä yltää reippaasti yli sadan.

Retki on vain jäsenille. Retkeltä mahdollisesti yli jääneet rahat käytetään Tringan suojelutoimintaan. Vuonna 2018 tuetaan Hangon lintuaseman eli Haliaksen toimintaa.

Oppaana: Roland Vösa

Retkiaika: Lähtö torstaina Länsisataman terminaali 2:sta klo 10:30. Huom! Satamassa pitää olla viimeistään puoli tuntia ennen lähtöä. Paluu sunnuntaina Länsisatamaan klo 21:30.

Retkimaksu: 370 e, joka kattaa laiva- ja lauttaliput, kuljetukset, majoituksen, ruokailut (aamiainen ja illallinen), saunan sekä opastuksen. Retkimaksu maksetaan 19.9. mennessä Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 3.9.

Tiedustelut: vosa_rolandÄThotmail.com

 

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.