Retki Porkkalaan ja Suomenojalle

Loading Map....

Aika
08.04.2017 kello 07.00 - 18.00

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

16 paikkaa vapaana

Luokat

Porkkala on pitkälle mereen työntyvä niemi, joka toimii erinomaisena johtolinjana muuttaville linnuille. Porkkala onkin yksi Suomenlahden tärkeimmistä muutonhavainnointipaikoista. Suuntaamme aamusta Porkkalan kärkeen jossa havainnoimme aamupäivän muuttoa ja paikallisia merilintuja.
Iltapäivällä retkeilemme Saltfjärdenin kosteikolla. Saltfjärden on perinteisesti kerännyt hyvin petolintuja puoleensa niin keväällä kuin syksyllä. Käymme uudessa tornissa ja piipahdamme maaseutupuodissa kahvilla. Paluumatkalla pistäydytään Espoon Suomenojan lintualtailla.

Paikkoja on vielä jonkun verran vapaana, vaikka netti-ilmoittautuminen on ummessa. Jos retkelle tekee mieli, eikä netitse pysty enää ilmoittautumaan, voi tällä kertaa poikkeuksellisesti laittaa meiliä minulle pikimmiten osoitteeseen peter.buchertÄThbl.fi. Vastaan torstaina viim. alkuillasta kaikille meilitse ilmoittautuneille, ja kerron, ketkä ovat mahtuneet mukaan. Kun on saanut kuittauksen että mahtuu mukaan, retki on maksettava välittömästi. Maksutiedot löytyvät Tringan nettisivuilta.
Retkelle kannattaa pukeutua lämpimästi – lintusäätiedote ei lupaile mitään kesäkelejä viikonlopuksi. Porkkalassa seistessä (ja siellä seistään jokunen tunti) tulee tuulessa helposti kylmä, eli talvitakkia päälle.
Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

Oppaana: Peter Buchert ja Jouni Rytkönen
Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikenteen pysäkki
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 18:00.
Retken hinta: Tringan jäsen 30e/Tringan jäsen alle 25-vuotiaat ja työttömät 15e/ ei-jäsenet 40e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 5.4. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 5.4.
Tiedustelut: peter.buchertÄThbl.fi

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.