Retki Kökariin PERUTTU

Loading Map....

Aika
05.06.2020 - 07.06.2020 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Galtby, Korppoo

Luokat

Kesäkuun alussa retkeilemme Kökarissa, kirjokerttujen ja mustakurkku-uikkujen saarella. Molempien lajien kannat ovat olleet Kökarissa Suomen tiheimmät ja suurimmat. Retken ajankohta tähtää kirjokerttuun tutustumiseen. Keskitymme tarkastelemaan vuoden 2020 kirjokerttutilannetta lajin parhaissa elinympäristöissä, tervaleppälehtojen ja kataja- ja kurttulehtiruusupensaita kasvavien kallioketojen labyrinteissä. Siellä laji viihtyy, useissa tapauksissa jakaen elinpaikkansa pikkulepinkäisen kanssa. Katajanummilla ja kedoilla nähdään kirjokertun reviirilentoa. Metsäisimmillä kohteilla sekä kauempaa kuultuna voidaan harjoitella ja harjaantua tunnistamaan myös kirjokertun laulun.

Retkellä kuljemme kimppakyydein. Autokyydin kustannukset jaetaan luonnollisesti autossa matkustavien kesken. Mikäli autoilijoita ei löydy tarpeeksi, retki perutaan.

Retki on vain Tringan jäsenille.

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. peruutusehdot, täältä:

 

Yleisiä retkiohjeita

 

Oppaana: Aapo Salmela

Lähtöpaikka: Galtby/Korppoo

Retkiaika: Lähtö Korppoon Galtbystä klo 10. Paluu Kökarilta lähtee sunnuntaina klo 14.

Huom! Kellonaikoihin voi tulla muutoksia, koska aikatauluja ei ole vielä vahvistettu. Ajat vahvistetaan osallistujille myöhemmin.

Retken hinta: 225 e. Maksuun sisältyy opastus, yöpymiset hotelli Brudhällissä 2 hengen huoneissa, aamupalat lauantaina ja sunnuntaina, päivällinen perjantaina ja lauantaina.  Lisäksi tulevat matkakustannukset (matkat Galtbyyn ja takaisin, autoilu Kökarilla, laivamaksu)

Ilmoittautuminen ja retkimaksu 8.12. alkaen, viimeistään 26.5.2020 Evention kautta alla olevasta linkistä

 

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/

 

Ilmoittauduttuasi retkelle, lähetä sähköpostitse:

  1. tieto siitä, voitko tarjota kyytiä vai tarvitsetko kyydin
  2. mahdollinen erityisruokavalio

 

 

Tiedustelut ja ruokavalio- ja kyytitiedot: retketÄTtringa.fi