Retki Jurmoon

Loading Map....

Aika
15.09.2021 - 19.09.2021 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Pärnäinen

Luokat

Tringa järjestää retken Jurmon lintusaarelle. Syyskuinen Jurmo tarjoaa monenlaista nähtävää, niin kahlaajia, sorsia, petolintuja kuin varpuslintujakin joka lähtöön. Saarella toimii lintuasema, ja Jurmon lintutilannetta voi seurata esim. Jurmon lintuaseman facebook-sivuilta: www.facebook.com/jurmonlintuasema/

Retkelle mahtuu mukaan enintään kahdeksan osallistujaa. Majoitus (4 yötä) 4hh mökeissä. Retken hinta on 195 euroa, joka kattaa majoituksen ja opastuksen. Retkeläisten on hankkiuduttava omatoimisesti Pärnäisten satamaan, mistä lautta Jurmoon lähtee. Jos olet tulossa omalla autolla, kerro ilmoittautuessasi, voitko ottaa kyytiläisiä mukaan. Satamaan pääsee julkisilla bussiyhteyksillä Turusta. Jokainen retkeläinen huolehtii itse myös ruokailuistaan.

HUOM! Retken järjestämisessä ja toteutuksessa seurataan viranomaisten antamia koronaohjeita. Jos rajoitukset kiristyvät olennaisesti, retki saatetaan joutua perumaan.

Retkiaika:
Lähtö Nauvosta, Pärnäisten satamasta keskiviikkona 15.9. klo 11.10. Paluu sunnuntaina 19.9. Pärnäisiin klo 17.30. Laivamatka yhteen suuntaan kestää noin 3,5 tuntia.

Retken hinta: 195€. Retkimaksu sisältää majoituksen 4hh mökissä sekä opastuksen. Mökeissä ruuanlaittomahdollisuus sekä optio rantasaunan käyttöön.

Oppaana: Harri Hölttä

Tiedustelut: holttah@gmail.com

Ilmoittautuminen ja retkimaksu: Retki on vain Tringan jäsenille. Sitova ilmoittautuminen viimeistään su 29.8. oheisen linkin kautta: Jurmon retken ilmoittautumislomake

Saatuasi sähköpostivahvistuksen siitä, että ilmoittautumisesi onnistui ja mahduit mukaan retkelle, maksa 50€ varausmaksu 1.9. mennessä Tringan retkitilille FI0215723000351585. Merkitse maksun viestikenttään “Jurmo 2021 varausmaksu” sekä maksetun osallistujan/osallistujien nimet.

Loppumaksu tulee maksaa samalle retkitilille 8.9. mennessä. 1.9. jälkeen tulleista peruutuksista ei palauteta retkimaksuja ellei tilalle löydy toista osallistujaa.