Retki Hankoon

Loading Map....

Aika
06.05.2018 kello 07.00 - 18.30

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

1 paikkaa vapaana

Luokat

 

Hankoniemi on parhaimmillaan huhti-toukokuun vaihteessa: vielä on liikkeellä alkukevään muuttajia, mutta samaan aikaan arktiset lajit ovat aloittaneet pitkän taipaleen Siperian laajoille saloille. Ensimmäiset hyönteissyöjät ovat myös vastikään saapuneet Suomeen. Aloitamme retken Neljän Tuulen Tuvalta, siirtyen aamupäivän aikana Täktomiin ja Täktbuktenille.

Paluumatkalla suunnataan Karjaan Lepinjärvelle joka kuhisee tähän aikaan sorsia, sotkia, uikkuja ja joutsenia. Härkälinnuilla on soidinmenot parhaimmillaan käynnissä, useimpina vuosina on pari asuttanut lintutornin rantaa.

Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään 20 osallistujaa. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot myös retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

Oppaana: Jouni Rytkönen ja Teemu Sirkkala

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 18:30

Retken hinta: Tringan jäsen 30e/Tringan jäsen alle 29-vuotiaat ja työttömät 15e/ ei-jäsenet 40e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 4.5. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 29.4. Retkimaksua ei palauteta mikäli retken peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tiedustelut: sirkkala.teemuÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.