Rengastusretki Rönnskärin lintuasemasaarella

Loading Map....

Aika
04.09.2015 - 06.09.2015 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Porkkalan satama

Luokat

Syyskuun alku on muuton kannalta monipuolista aikaa. Viimeiset hyönteissyöjät poistuvat etelään samalla kun siemensyöjät vasta aloittavat muuttoansa. Petolintuja on liikkeellä monipuolisesti ja etenkin nuoria varpushaukkoja näkee kaikkialla. Viikonlopun aikana saa hyvin tuntumaa lintuasemaelämään; muutonhavainnointiin ja rengastukseen. Retkellä on mahdollisuus tutustua kokeneen rengastajan johdolla lintujen rengastuksen alkeisiin: lintujen käsittelyyn, erilaisiin pyyntimenetelmiin ja lintujen määritykseen.
Majoittuminen tapahtuu lintuasemalla. Asemalla on sähköt, sauna ja muut mukavuudet. Kuljetus saarelle hoituu lintuaseman veneellä. Mukaan mahtuu enintään 8 osallistujaa. Lintuaseman päiväkirja:
http://www.tarsiger.com/paivakirja/index.php?asema=ronski
Huom! Retki on vain jäsenille.
Oppaana: Jukka Hintikka
Lähtöpaikka: Porkkalan satama
Retkiaika: Lähtö klo 18.00, paluu sunnuntai-iltana.
Retken hinta: Osallistumismaksu on asemamaksu, jonka jokainen maksaa omatoimisesti aseman tilille (ks. ohjeet: www. tringa.fi->lintuasemat->Rönnskär).
Ilmoittautuminen: jukka_hintikka(at)hotmail.com

HUOM! Saari sijaitsee puolustusvoimien alueella, kulkulupia varten ilmoita retki-ilmoittautumisen yhteydessä koko nimesi, syntymäaikasi ja osoitteesi.