Petoretki Hankoon

Map Unavailable

Aika
12.09.2015 kello 07.00 - 17.00

8 paikkaa vapaana

Luokat

Retkeilemme parhaimpaan petolintujen muuttoaikaan Länsi-Uudellamaalla. Suuntaamme aamusta Hankoniemelle. Täktomissa käymme komppaamassa läheisiä peltoja, saattaapa heinäkurppa ponnahtaa apilaniityltä tai lapinkirvinen lentää yli. Hangon niemen jälkeen jatketaan Inkoon ja Siuntion seudun pelloilla, mahdollisesti arosuohaukka kiertelee pelto-ojia. Retkikohteet ovat alustavia ja paljon riippuu sen hetkisestä säätilanteesta. Lopulliset retkikohteet tarkentuvat lähempänä retkeä. Tämä on retki, jolla koetaan yllätyksiä!
Oppaana: Aleksi Mikola ja Jouni Rytkönen
Lähtöpaikka: Eduskuntatalon matkailuliikennepysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 17:00.
Retken hinta: 25e/30e, 5e/10e
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen
Tiedustelut: aleksi_mikola(at)hotmail.com

HUOM! Jos varaat retkipaikan itsesi LISÄKSI toiselle henkilölle, TEE TÄLLÖIN OMILLA TUNNUKSILLASI TOINEN VARAUS ja kirjoita tämän toisen osallistujan nimi varauksen Kommentti-kenttään. Näin saat varatuksi 2 paikkaa.
Mikäli olet ilmoittautunut retkelle ja jätät tulematta perumatta, sinulta laskutetaan jälkikäteen retkimaksu+ 10 euron käsittelymaksu. Muista siis perua retki jolle olet ilmoittautunut, ellet pääse.
Tarkemmat ohjeet netti-ilmoittautumiseen ja perumiseen löydät Tringan sivuilta: Linturetket->Yleisiä ohjeita->Netti-ilmoittautumisohje

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.