Päiväretki Rönnskärin lintuasemalle

Loading Map....

Aika
31.08.2019 kello 07.30 - 19.30

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

0 paikkaa vapaana

Luokat

Tällä retkellä selviää, miten lintuja havainnoidaan ja rengastetaan Rönnskärin lintuasemalla. Bussikuljetus Porkkalaan, josta jatkamme veneellä päiväksi Rönnskärin saarelle. Lähtö saarelta klo 17. Säänmukainen vaatetus ja koko päiväksi evästä ml juomavesi matkaan. Lintuasemarakennuksen varustuksiin kuuluu jääkaappi, kahvinkeitin, mikroaaltouuni ja sähköliesi.

Retki on vain Tringan jäsenille.

 

Lue yleisretkiohjeet, joissa mm. retken peruutusohjeet ja -ehdot, täältä:

Yleisiä retkiohjeita

 

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Sääolosuhteet vaikuttavat rengastukseen ja venekuljetukseen, joten retki voidaan perua edeltävänä päivänä.

Porkkalan satamaan voi tulla myös omalla autolla, kun sopii asiasta etukäteen (tringa.retketÄTgmail.com). Retkimaksu on sama riippumatta siitä,  tuleeko Porkkalaan yhteiskuljetuksella vai omalla autolla.  Ajo-ohje Porkkalan kaupalle: Käännytään Hangontieltä Kirkkonummen keskustan itäpuolelta Porkkalanniemeen päin ja ajetaan Porkkalantien päähän, jossa on kääntöpaikka. Käännytään oikealle (kyltti jossa mm. merivartioasema ja luotsiasema). 1,5 km päässä tie haarautuu ja siitä jatketaan päällystettyä vasenta haaraa (kyltissä maininta kaupasta, Porkkala Marin). Puolen kilometrin päässä tie päättyy kesäkaupan pihalle, jonka parkkipaikalle voi jättää auton.

 

Oppaana: Samuli Lehikoinen

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

Retkiaika: Lähtö klo 7.30. Lähtö Rönnskäriltä klo 17, paluu Helsinkiin noin klo 19.30

Retken hinta: 60 e. Retkihinta sisältää bussikuljetuksen, venekuljetuksen, opastuksen saarella, lintuasemamaksun. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 12.8. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

 

Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen  1.5. alkaen, viimeistään 12.8.  Saatuasi vahvistuksen retkipaikasta lähetä Jaana Sarvalalle (tringa.retketÄTgmail.com) koko nimesi ja henkilötunnuksesi viimeistään 12.8.  Rönnskär on sotilasaluetta. Henkilötiedot tarvitaan kulkulupaa varten. Mikäli henkilötietoja ei ole toimitettu, kulkulupaa ei myönnetä. Tässä tapauksessa myöskään retkimaksua ei palauteta sillä retkelle ei voida ottaa uutta osallistujaa viimeisen henkilötietojen ilmoittamispäivän jälkeen em. lupasyistä.

 

Lisätietoja: tringa.retketÄTgmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.