Mellunmäki-Myllypuro -kävelyretki

Map Unavailable

Aika
29.01.2022 kello 10.00 - 13.00

Luokat

Mitä talvilintuja löytyy itäisestä Helsingistä? Linnut löytävät talvella tiensä asutusten ääreen. Ruokinnat, sulat ojat, puistot ja ruderaatit ovat yllättävän monipuolisia linnustoltaan verrattuna vaikka talviseen metsään.
Kävelyä kertyy noin 5 km

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Oppaana: Mikko Salonen

Retkiaika: Lähtö klo 10.00, retki päättyy klo 12-13.

Lähtö- ja päättymispaikat: Lähtö Mellunmäen metroasemalta, Mellunmäenraition puolella sijaitsevan sisäänkäynnin (R-kioskin) tuntumassa. Retki päättyy Myllypuron metroasemalle

Ilmoittautuminen: viimeistään 27.1. klo 16 seuraavan linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/ul4vqmnkdmzqg

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi