Mellunmäestä Itikseen -kävely

Map Unavailable

Aika
13.02.2022 kello 08.30 - 11.00

Luokat


 

Leppoisalla sunnuntaikävelyllä kävellään noin 8 kilometrin reitti metsien ja purojen kautta. Näkyykö sulapaikoissa sorsia? Vieläkö alueella talvehtimista yrittänyt rautiainen sinnittelee hengissä?

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla

 

PÄIVITYS 9.2. Retkelle on peruutusten myötä vapautunut muutama paikka. Ilmoittautuminen alla olevan linkin kautta viimeistään 11.2. klo 16.

Oppaana: Harri Hölttä

Retkiaika: Lähtö klo 8.30. Retki päättyy noin klo

Lähtöpaikka ja päätepaikka: Lähtö Mellunmäen metroaseman itäpäädystä.  Retki päättyy Itäkeskuksen metroasemalle.

Ilmoittautuminen: viimeistään 11.2. klo 16 seuraavan linkin kautta

 

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/qnsty4ear4plo

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi