Linturetki Eilatiin

Loading Map....

Aika
20.04.2018 - 28.04.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

0 paikkaa vapaana

Luokat

Lähde mukaan Tringan retkelle Etelä-Israeliin parhaaseen aikaan! Huhtikuun lopulla Eilatin kautta muuttaa valtava kirjo muuttolintuja, sekä isoja että pieniä. Jos maaliskuinen Eilat on jo niin nähty, tässä on retki juuri sinulle.

Viime kevään vastaavalta retkeltä saatu palaute tiivistää oleellisen:

”Ihan piruuttani vertasin edelliseen Eilatin (16.-23.3.) reissuuni, jossa nähtiin 200 lajia, nyt 208 lajia. Näimme nyt 50 eri lajia, mikä ainakin minut yllätti! Yleisesti ottaen matkasta täysi kymppi, lähtisin uudestaan ja luultavasti ensi vuonna jossain muodossa lähdenkin!”

Retki on vain jäsenille. Retkeläisillä tulee olla voimassa oleva matkavakuutus.

Retkeltä mahdollisesti yli jääneet rahat käytetään Tringan suojelutoimintaan. Vuonna 2018 tuetaan Hangon lintuaseman eli Haliaksen toimintaa.

Oppaana: Petro Pynnönen

Lähtöpaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema

Retkiaika: Tarkat lähtö- ja paluuajat ilmoitetaan lähtijöille

Retken hinta: 1600 €. Retkimaksu sisältää suorat Finnairin lennot Helsingistä Tel Aviviin ja takaisin, majoitukset (20.)-21.4. Tel Avivissa, 21.-22.4. Zeelimissä ja 22.-27.4. Eilatissa, aamiaiset, juomavedet, kaikki retket ilmastoidulla pikkubussilla ja oppaan palvelut. Lisämaksusta yhden hengen huone. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 18.1.2018.  Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet. Tringa pidättää oikeuden hinnanmuutokseen, jos joudutaan tekemään uudelleenjärjestelyjä. Matka ei ole valmismatka, joten Tringa ei vastaa mahdollisista peruutuksesta syntyvistä kustannuksista.

Ilmoittautuminen: Ilmoittaudu suoraan retken oppaalle: petropynnonenÄThotmail.com
(Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 15.1.2018. Saatuasi vahvistuksen retkelle pääsystä, lähetä vielä sähköpostitse tieto retkelle lähdöstä oppaalle)

Tiedustelut: petropynnonenÄThotmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.