Lintumatka Unkarin pustalle

Loading Map....

Aika
08.07.2019 - 13.07.2019 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

1 paikkaa vapaana

Luokat

Pieni ja monipuolinen Itä-Euroopan helmi Unkari tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää helpossa ja kompaktissa paketissa. Kuuden päivän retken aikana tutustumme Bükkin vuoristoon, jonka rinteillä kiikaroimme mm. vuorisirkkua, kyläpöllöstä ja tammitikkaa. Vuoristosta laskeudumme avarille aroille, jossa elää pienet, mutta vahvat isotrappi- ja aavikkohaukkakannat, joita etsimme värikkäiden säihkylintujen kuten sininärhien, harjalintujen ja mehiläissyöjien lennellessämme ympärillämme. Pustalla liikkuessamme ei kannata unohtaa haravoida taivasta keisarikotkan toivossa taikka talojen katoilla istuskelevia minervan- tai tornipöllöjä.  Laajoilla kosteikkoalueilla meitä hemmotellaan haikaroiden monipuolisuudella, vai miltä kuulostaa mahdollisuus havaita mm. rusko-, kapusta-, pikku-, yö- ja rääkkähaikara saman päivän aikana? Ei kannata myöskään unohtaa pikkumerimetsoa, kahlaajapääskyä, valkoposki- eikä valkosiipitiiraa. Unkarin upeissa vanhoissa metsissä kuuntelemme korvat tarkkoina tikkojen naputtelua syyrian-, viher- ja tammitikan toivossa.

 

Kuvat Mikko Oivukka

Retki järjestetään yhteistyössä ammattitaitoisen paikallisoppaan Hungarobirdsin (www.hungarobirds.com) kanssa ja majoitumme ensimmäistä Bükkin vuoristossa vietettävää yötä lukuunottamatta Hungarobirdsin omassa majoituksessa Villa Aquilassa (http://villa-aquila.hu/a-villa/)

 

Retki on vain Tringan jäsenille. Osallistujilla tulee olla voimassa oleva matkavakuutus. Osallistujamäärä 4-6

PÄIVITYS 23.6. EDELLEEN 1 RETKIPAIKKA VAPAANA, ILMOITTAUTUMINEN SÄHKÖPOSTILLA TRINGA.RETKETätGMAIL.COM

 

Oppaana: Mikko Oivukka ja Hungarobirdsin paikallisopas

Lähtöpaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema

Retkiaika: Suunniteltu lähtöaika on 8.7.2019 aamulla ja paluu 13.7.2019 illalla. Tarkat lähtö- ja paluuajat tarkentuvat myöhemmin.

Retken hinta: 1500 e. Hinta sisältää lennot, kuljetukset, kaikki ruokailut ja majoitukset, erinomaisen, englantia puhuvan lintuoppaan palvelut sekä suomalaisen oppaan. Ennakkomaksu 400 e maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 28.2. Maksun viestiin retken nimi ja osallistuja. Ennakkomaksusta voidaan palauttaa osa, mikäli retkelle saadaan peruneen tilalle toinen osallistuja. Loppumaksun maksutiedot lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 6.1.2019. Saatuasi vahvistuksen retkelle pääsystä, lähetä vielä sähköpostia ilmoittautumisestasi Mikko Oivukalle.

Huom! Retkipaikkaa ei voi varata pelkästään sähköpostitse vaan ilmoittautuminen siis netti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Lisätietoja: mikko.oivukkaÄTgmail.com

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.