Lintumatka Goaan PERUTTU

Loading Map....

Aika
02.01.2021 - 15.01.2021 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

Luokat

Kahden viikon aikana retkeilemme monipuolisesti aurinkoisessa Goassa. Havaitsemme hiukan alle 300 lintulajia, joista alueelle endeemejä noin 30. Retkeilymaastot ovat helppokulkuisia ja biotoopit monipuolisia. Tarjolla on runsaasti petolintuja, haikaroita, vesilintuja sekä monenlaisia eksoottisia ja värikkäitä lintuja.

Hotellimme on Pohjois-Goassa mutta teemme neljän yön retken Etelä-Goaan, jossa nukumme kaksi yötä hotellissa ja kaksi paikallisessa, siistissä leirissä mukavissa majoissa. Veneretki Zuarijoen kapeaan sivuhaaraan tarjoaa värikkäiden kalastajien lisäksi myös krokotiilejä. Päivisin Goassa on kuuma, noin 30 astetta ja yöllä miellyttävä noin +20.  Ruoka on hyvää ja eläminen siellä on halpaa.

Retki on vain Tringan jäsenille. Matkan aikana on oltava voimassa matkavakuutus.

Oppaana: Kari Soilevaara

Lähtöpaikka: Helsinki-Vantaan lentoasema

Retkiaika: Ajat ilmoitetaan osallistujille myöhemmin

Retken hinta: 1985 €. Retkimaksu sisältää opastuksen, lennot, hotellin, kuljetukset paikan päällä, maastoaamiaiset, veneretken ja viiden päivän matkan Etelä-Goaan. Hintaan ei sisälly Intianviisumi, jonka jokainen hankkii itse. Ateriat maksetaan myös itse.

Ilmoittautuminen ja ennakkomaksu 350 e viimeistään 31.5.2020 Evention kautta alla olevasta linkistä

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/

Lennot ostetaan heti, kun retki on täynnä.

Loppumaksusta lähetetään ohjeet osallistujille myöhemmin. Ennakkomaksu voidaan peruutustilanteessa palauttaa vain, mikäli saadaan toinen lähtijä peruneen tilalle, Tringa kuitenkin pidättää ennakkomaksusta lentolipun nimenmuutoksesta koituneet kulut.

Mikäli retki täyttyy nopeasti, voit ilmoittautua mahdollisten peruutuspaikkojen varalta jonoon sähköpostilla: retketÄTtringa.fi.

Tiedustelut: kari.soilevaaraÄTkaha.fi