Lintumatka Eilatiin

Loading Map....

Aika
13.03.2018 - 20.03.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Helsinki-Vantaan lentoasema

Luokat

Lähde mukaan ikimuistoiselle linturetkelle Etelä-Israeliin! Maaliskuussa Eilatin kautta muuttaa uskomattomat määrät lintuja. Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä se itse! Retkeily Eilatin alueelle on uskomattoman rentoa, helppoa ja turvallista. Mielenkiintoista lajistoa on nähtävissä koko ajan ja runsaasti! Tuhansien muutolla levähtävien lintujen lisäksi näemme päivittäin paikallisia Lähi-Idän erikoisuuksia, kuten pikkumehiläissyöjiä, arabianbulbuleita, useita erilaisia taskuja, kiuruja, isopurppuramedestäjiä jne. Maaliskuussa on mahdollista nähdä vielä talvehtivia erikoisuuksia, kuten mustapäälokkeja, aasiankiuruja ja tuhkakirvisiä. Eilatissa järjestetään samaan aikaan kansainvälinen lintufestivaali, joten muitakin retkeilijöitä on runsaasti. Suuri määrä harrastajia löytää tietenkin enemmän lintuja, eikä olisi yllätys, että viikon aikana Eilatista löytyisi harvinaisuuksia. Kaiken kaikkiaan retkeltä on odotettavissa havaittavan n. 200 lintulajia. Keskitymme kuitenkin lintujen ihailuun ja määrittämiseen kaikessa rauhassa. Vaikka retkeilemme leppoisasti sään ja lintujen mukaan, tulemme näkemään suurimman osan alueen erikoisuuksista.

Yhteistyöretki Avescapesin kanssa. Lisätietoja retkestä täältä:  http://www.avescapestravels.com/2567695-israel-2018

Mukaan mahtuu kaksitoista matkustajaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Matka varataan heti sen täytyttyä. Ilmoittautuneet saavat tarkemmat tiedot. Retki on täynnä.

Hinta: 1690e/hlö sisältäen suorat lennot Helsingistä, kuljetukset hotellille, hotellimajoitukset puolihoidolla 2 hengen huoneissa, kaikki retket pikkubussilla, matkanjohtajien palvelut ja retken virallisen t-paidan. 1hh lisämaksu 290e/hlö.

 

Oppaina: Avescapesin oppaat

 

Tiedustelut ja varasijoille ilmoittautuminen: avescapesÄTgmail.com