Linlon retki

Loading Map....

Aika
12.05.2018 kello 07.30 - 17.00

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

2 paikkaa vapaana

Luokat

 

Saariretkelle pääsee nyt ilman venettä! Linlon saari Kirkkonummella on monipuolinen retkeilykohde. Lukuisista niemenkärjistä voimme tähytä merilintuja ja saaren sisäosien metsissä kuulostella metsälintuja. Retki on vaikeusasteeltaan jonkin  verran vaativa, kävelyä tulee 6-7 kilometriä ja maasto on paikoin vaativaa. Kotimatkalla poikkeamme Kirkkonummen Maatilapuodissa ja jos aikaa on, vielä Saltfjärdenin lintutornilla.

Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään 20 osallistujaa. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot myös retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaana: Jaana Sarvala ja Eetu Paljakka

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö klo 7:30. Paluu viimeistään klo 17.

Retken hinta: Tringan jäsen 30e/Tringan jäsen alle 29-vuotiaat ja työttömät 15e/ ei-jäsenet 40e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 10.5. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 5.5. Retkimaksua ei palauteta mikäli retken peruu viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Tiedustelut: tringa.retketÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.