Lauttasaari-ralli

Map Unavailable

Aika
24.11.2018 kello Koko päivä

Luokat

Lauttasaari Open XXVII kisataan perinteisesti kuun viimeisenä lauantaina 24.11.

Aloitusaika on vapaa ja ralli päättyy 16:30.

Purku: Ravintola Maharaja (Särkiniementie 5) 17:15 alkaen. Tarjolla intialainen noutopöytä (11 € sisältäen kolmea lajia: liha, kala, kasvis) 16:30 alkaen.

Säännöt: Liikkuminen on aiempien vuosien tapaan sallittu ainoastaan jalan, metrolla ja bussilla (polkupyörä on kielletty). Rallivuorokauden puolella muiden kulkuneuvojen käyttö on sallittu vain aloituspaikalle siirtymiseen, ei pohjustamiseen. Rallialueeseen kuuluvat myös Koivusaari (kunnanrajalle saakka) ja Sisä-Hattu. Koska Myllykallion torniin on tunkua, ei yksittäisen joukkueen tulisi viipyä tuntia kauempaa tornissa. Muut rallisäännöt Tringan sivulla: http://www.tringa.fi/rallit/

Mikäli rallijoukkue ei ole edustettuna purussa, voi tulokset (joukkueen nimi, jäsenet, peruslajipuutteet ja muut havaitut lajit) lähettää 17:00 mennessä tekstiviestillä 0400 148 691.

Rallin peruslajit (16): kyhmyjoutsen, sinisorsa, telkkä, isokoskelo, kalalokki, harmaalokki, merilokki, kesykyyhky, mustarastas, sinitiainen, talitiainen, harakka, naakka, varis, varpunen, viherpeippo.

Rallin järjestää Lauttasaaren Luhtakanat, MC Rallus.

Jaa tämä juttu:Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email