Lauttasaaren rantaretki

Map Unavailable

Aika
06.02.2022 kello 13.00 - 16.00

Luokat

Retkellä tutustutaan Helsingin talvisiin vesilintuihin,  alleihin,  telkkiin ja isokoskeloihin. Merikotkia näkyy säännöllisesti Lauttasaaren edustalla, hiiripöllö on oleillut myös siellä. Kävelyä kertyy noin 5 kilometriä. Kuljemme ulkoiluteitä ja polkuja, jotka voivat olla paikoin liukkaita.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan viranomaisten suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. 

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: maksuton

Oppaana: Eero Haapanen

Retkiaika: Lähtö Koivusaaresta klo 13.00. Retki päättyy Vattuniemeen noin klo 16

Lähtö- ja päättymispaikka: Lähtö: Koivusaaren metroaseman ulko-oven edusta. Päättyy: Vattuniemi, josta jatkoyhteys busseilla 21 ja 22.

Ilmoittautuminen: viimeistään 5.2. klo 16 seuraavan linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/ba2etdoqifbl6

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi