Kotkaretki Virolahdelle

Map Unavailable

Aika
10.10.2015 kello 07.00 - 20.00

8 paikkaa vapaana

Luokat

Virolahti on Suomen ykköspaikka kotkien havainnointiin. Parhaimmillaan saattaa taivaalla kaarrella kymmenen maakotkaa ja merikotkia vielä toiset kymmenen. Siihen päälle vielä muuttavat hanhet, haukat ja pikkulinnut, niin ei päivä voisi paremmin mennä kuulaan kirkkaana lokakuun päivänä.

Retkellä tarkkaillaan muuttavia petolintuja ja mahdollisuudet mm. maakotkan näkemiseen ovat hyvät. Kotkia on toistaiseksi muuttanut vielä kohtalaisen vähän, ja koska ennuste lupaa hyvää muuttosäätä, ovat retken ennakko-odotukset korkealla. Ennustettu navakka pohjoistuuli on petolintujen näkemisen kannalta erinomainen, mutta kylmä. Koska käytännössä suurin osa retkestä ollaan avokalliolla, täytyy mukana olla riittävästi lämmintä vaatetta. Kumisaappaita ei tarvita. Matkalla ei ole mahdollisuuksia evästäydennyksiin, lämmintä juotavaa mukaan riittävästi!

Paluumatkalla retkeilemme ajan salliessa Kotkan alueella, mm. Hovinsaaressa ja Kymijoella.

Oppaana: Mikko Savelainen ja Juha Lindy
Lähtöpaikka: Eduskuntatalon matkailuliikennepysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 20:00.
Retken hinta: 30e/35e
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen
Tiedustelut: jsplindy(at)gmail.com

HUOM! Jos varaat retkipaikan itsesi LISÄKSI toiselle henkilölle, TEE TÄLLÖIN OMILLA TUNNUKSILLASI TOINEN VARAUS ja kirjoita tämän toisen osallistujan nimi varauksen Kommentti-kenttään. Näin saat varatuksi 2 paikkaa.
Mikäli olet ilmoittautunut retkelle ja jätät tulematta perumatta, sinulta laskutetaan jälkikäteen retkimaksu+ 10 euron käsittelymaksu. Muista siis perua retki jolle olet ilmoittautunut, ellet pääse.
Tarkemmat ohjeet netti-ilmoittautumiseen ja perumiseen löydät Tringan sivuilta: Linturetket->Yleisiä ohjeita->Netti-ilmoittautumisohje

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.