Kotkaretki Virolahdelle

Loading Map....

Aika
08.10.2016 kello 07.00 - 20.00

Lähtöpaikka
Eduskuntatalon matkailuliikenteen pysäkki

20 paikkaa vapaana

Luokat

Virolahti on Suomen ykköspaikka kotkien havainnointiin. Parhaimmillaan saattaa taivaalla kaarrella useampi maakotka ja merikotkat siihen päälle. Näiden lisäksi muuttavat hanhet, haukat ja pikkulinnut. Eipä voisi päivä mennä paremmin kuin kaikkea tuota havainnoidessa kuulaan kirkkaana lokakuun päivänä. Paluumatkalla retkeillään mahdollisesti lintutilanteen mukaan vielä matkareitin lähialueilla.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaina: Mikko Savelainen ja Teemu Sirkkala
Lähtöpaikka: Eduskuntatalon matkailuliikenteen pysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu
Retkiaika: Lähtö klo 7.00. Paluu viimeistään klo 20.00
Retken hinta: Tringan jäsen 25e/ei-jäsen 30e, alle 18-vuotiaat Tringan jäsen 5e/ei-jäsen 10e
Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 5.10. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: Netti-ilmoittautuminen viimeistään 5.10. Jos perut retken 5.10. jälkeen, osallistumismaksua ei palauteta. Peruuttamattomasta retkestä laskutetaan retkimaksu + 10 e.
Tiedustelut: mikko.savelainenÄTensijaturvakotienliitto.fi

Tietoa Virolahden kotkaretkelle la 8.10. lähteville. Retkellä tarkkaillaan muuttavia petolintuja ja mahdollisuudet mm. maakotkan näkemiseen ovat hyvät. Kotkia on toistaiseksi muuttanut vielä kohtalaisen vähän, ja koska ennuste lupaa hyvää muuttosäätä, ovat retken ennakko-odotukset korkealla. Ennustettu navakka idänpuoleinen tuuli on petolintujen näkemisen kannalta erinomainen, mutta kylmä. Koska käytännössä suurin osa retkestä ollaan avokalliolla, täytyy mukana olla riittävästi lämmintä vaatetta.  Kumisaappaita ei tarvita. Matkalla ei ole mahdollisuuksia evästäydennyksiin, lämmintä juotavaa mukaan riittävästi!Retkelle on vielä paikkoja vapaana.

 

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.