Kökarin kevätretki

Loading Map....

Aika
06.04.2018 - 08.04.2018 kello Koko päivä

Lähtöpaikka
Galtby, Korppoo

0 paikkaa vapaana

Luokat

Kiinnostaako sinua ulkomeri kevään ääressä, haahkojen päämuuton aikaan, ensimmäisten hyönteissyöjien täydentäessä siemensyöjien aloittamaa pikkulintumuuttoa: ensimmäiset mustaleppälinnut ja tiltaltit odottavat havainnoitsijaansa, joskus ohessa on tavattu harjalintu ja toinenkin, sepelrastaiden ja mustavaristen ollessa tavallisempia pelto- ja niittymaiden huhtikuun vierailijoita. Merisirrit oleilivat länsipuolen luodoilla vuonna 2017 vielä huhtikuussa – ja toukokuun alussakin. Saaren pähkinäpensaat kukkivat ja krookukset puskevat lumikellojen sekaan kylien puutarhoissa. Saari on huhtikuussa vielä hyvin pelkistetty, mikä ei poista mitään luonnon harmonialta ja rauhalta. Joten jos tällaisesta pidätte, täydennettynä mustarastaiden aloittamalla iltalaululla, tervetuloa mukaan retkelle.

Lukuun ottamatta päivällisiä olemme omatoimisia ruokailujen suhteen. Karlbyn kylässä on kauppa. Päiväohjelmaan (johon ei ole pakko osallistua) kuuluu aamulla muutontarkkailua, iltapäivät ja illat menevät kyliä, peltoja ja lahtia koluten.

Retkellä kuljemme kimppakyydein. Auton kustannukset jaetaan luonnollisesti autossa matkustavien kesken. Mikäli autoilijoita ei löydy tarpeeksi, retki perutaan.

Retki on vain Tringan jäsenille. Mukaan mahtuu 14 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Oppaana: Ari Linna

Lähtöpaikka: Galtby/Korppoo

Retkiaika: Lähtö Korppoon Galtbystä perjantaina klo 10. Paluu lähtee Kökarilta sunnuntaina klo 14.

Retken hinta: 175 e. Maksuun sisältyy yöpymiset (Antons Gästhem), sauna, päivällinen perjantaina ja lauantaina (Skärgårdsbröd-kahvila). Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 6.3.  Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet. Lisäksi tulevat matkakustannukset: matkat Galtbyyn ja takaisin, lauttamaksu n. 35 e sekä autoilu Kökarilla.

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen viimeistään 6.3. Saatuasi varmistuksen retkelle pääsystä, lähetä Jaana Sarvalalle sähköpostitse (tringa.retketÄTgmail.com) tieto siitä, voitko tarjota kyytiä vai tarvitsetko kyydin.

 

Tiedustelut: tringa.retketÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.