K&K-retki Länsi-Uudellemaalle

Loading Map....

Aika
30.01.2016 kello 07.00 - 18.30

Lähtöpaikka
Eduskuntatalon matkailuliikenteen pysäkki

3 paikkaa vapaana

Luokat

Sydäntalvella taajamat, ruokinnat ja sulapaikat ovat eräitä parhaista lintupaikoista. Retken nimi on historiallisista syistä kotka- & koskikararetki, jolla tosin minkään näköistä kotkaa ei nykyformaatilla nähdä läheskään joka vuosi.
Retki aloitetaan Raaseporista, Pohjan Slickosta, jossa käydään ruokinnalla, jolla vierailee mm. pähkinähakkeja ja harmaapäätikkoja. Joinain vuosina pihapiirissä on pyörinyt myös varpuspöllö. Retki jatkuu Pohjan Fiskarsin ruukkialueelle, jossa talvehtii joka talvi useita koskikaroja sekä joukko sinisorsia. Joinain vuosina paikalla on nähty myös mm. kuningaskalastaja ja saukko.
Iltapäivästä ajelemme Varsinais-Suomen puolelle Saloon, jossa käydään katsomassa Tringan alueelta käytännössä kadonneita turkinkyyhkyjä ja ajan salliessa retkeillään myös muualla Salon ympäristössä.
Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.
Oppaana: Aleksi Mikola ja Jaana Sarvala
Lähtöpaikka: Eduskuntatalon matkailuliikennepysäkki, Pohjoinen Rautatiekatu
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu noin klo 18:30
Retken hinta: Tringan jäsen 30e / ei-jäsen 40e, Tringan alle 18-v jäsen 5e/alle 18–v ei-jäsen 10e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 3 päivää ennen retkeä. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: netti-ilmoittautuminen viimeistään 26.1.2016
Tiedustelut: aleksi_mikola(at)hotmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.