K&K-retki Länsi-Uudellemaalle

Loading Map....

Aika
13.01.2018 kello 07.00 - 18.30

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

1 paikkaa vapaana

Luokat

 

Sydäntalvella taajamat, ruokinnat ja sulapaikat ovat eräitä parhaista lintupaikoista. Retki aloitetaan Raaseporista, Pohjan Slickosta: käydään Lahden pariskunnan piharuokinnalla jolla vierailee mm. pähkinähakkeja ja harmaapäätikkoja. Joinain vuosina pihapiirissä on pyörinyt myös varpuspöllö. Retki jatkuu Pohjan Fiskarsin ruukkialueelle, missä talvehtii joka talvi koskikaroja sekä joukko sinisorsia. Joinain vuosina paikalla on nähty myös kuningaskalastaja. Pistäydymme myös Päsarträskillä, jolla viime talven retkellä nähtiin merikotkia ja saukkoja.

Iltapäivästä ajelemme Varsinais-Suomen puolelle Saloon, jossa käydään katsomassa Tringan alueelta käytännössä kadonneita turkinkyyhkyjä.

Retki toteutuu, mikäli retkelle ilmoittautuu vähintään 20 osallistujaa. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtumakalenterissa ilmoittautumisajan päätyttyä. Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot myös retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

Oppaana: Aleksi Mikola ja Jaana Sarvala

Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikennepysäkki, Mannerheiminaukio 2

Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu viimeistään klo 18:30

Retken hinta: Tringan jäsen 35e/Tringan jäsen alle 29-vuotiaat ja työttömät 15e/ ei-jäsenet 45e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 11.1. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet

Ilmoittautuminen: Sitova netti-ilmoittautuminen (retkimaksua ei palauteta jos retken peruu ilmoittautumisajan päätyttyä) viimeistään 6.1.

Tiedustelut: tringa.retketÄTgmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on päättynyt, tai ei ole vielä alkanut.