K&K-retki Länsi-Uudellemaalle Huom! Lähtöpaikka vaihtunut!

Loading Map....

Aika
21.01.2017 kello 07.00 - 18.30

Lähtöpaikka
Kiasman matkailuliikenteen pysäkki

0 paikkaa vapaana

Luokat

Sydäntalvella taajamat, ruokinnat ja sulapaikat ovat eräitä parhaista lintupaikoista. Retken nimi on historiallisista syistä kotka- & koskikararetki, jolla tosin minkään näköistä kotkaa ei nykyformaatilla nähdä läheskään joka vuosi.
Retki aloitetaan Raaseporista, Pohjan Slickosta, jossa käydään ruokinnalla jolla vierailee mm. pähkinähakkeja ja harmaapäätikkoja. Joinain vuosina pihapiirissä on pyörinyt myös varpuspöllö. Retki jatkuu Pohjan Fiskarsin ruukkialueelle, jossa talvehtii joka talvi useita koskikaroja sekä joukko sinisorsia. Joinain vuosina paikalla on nähty myös mm. kuningaskalastaja ja saukko.
Iltapäivästä ajelemme Varsinais-Suomen puolelle Saloon, jossa käydään katsomassa Tringan alueelta käytännössä kadonneita turkinkyyhkyjä ja ajan salliessa retkeillään myös muualla Salon ympäristössä.

Tarkista tapahtumakalenterista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

 

PÄIVITYS 17.1. Lähtö-/paluupaikka vaihtuneet alunperin ilmoitetusta. Uusi lähtöpaikka Kiasman matkailuliikenteen pysäkki, Mannerheiminaukio 2.

Oppaana: Johannes Silvonen ja Jaana Sarvala
Lähtöpaikka: Kiasman matkailuliikenteen pysäkki, Mannerheiminaukio 2
Retkiaika: Lähtö klo 7:00. Paluu viimeistään klo 18:30
Retken hinta: Tringan jäsen 35e/Tringan jäsen alle 25-vuotiaat ja työttömät 15e/ ei-jäsenet 45e. Retkimaksu maksetaan Tringan retkitilille FI02 1572 3000 3515 85 viimeistään 18.1. Maksun viestiin retken nimi ja retkipäivämäärä sekä maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet
Ilmoittautuminen: netti-ilmoittautuminen viimeistään 18.1.
Tiedustelut: tringa.retket@gmail.com

Omat ilmoittautumiset Ilmoittautumisohje

Ilmoittaudu tähän tapahtumaan

Tämä tapahtuma on täynnä.